Akaryakıta indirim geldi! Pompaya yansımadı

Akaryakıt ürünlerinde indirim meydana geldi, uygulama gereği pompa fiyatları değişmeyecek.

Akaryakıta indirim geldi! Pompaya yansımadı
Akaryakıta indirim geldi! Pompaya yansımadı
GİRİŞ 18.09.2018 07:32 GÜNCELLEME 18.09.2018 09:58
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonlar İşveren Sendikası(EPGİS), akaryakıt ürünlerinde ÖTV düzenlemesi ile indirim gerçekleştiğini, ancak mevcut uygulama olan Eşel Mobil Sistemi gereği indirim oranı kadar ÖTV’de artış gerçekleştiğinden pompa fiyatlarında değişiklik olmayacağını bildirdi.

EPGİS'in twitter hesabından yapılan açıklamaya göre, bugünden geçerli olmak üzere motorinde 37 Kuruş/Litre, benzinde 28 Kuruş/Litre, LPG otogazda 9 Kuruş/Litre indirim gerçekleştiğini açıkladı. EPGİS'in açıklamasında "Mevcut Uygulama olan Eşel Mobil Sistemi gereği  indirim oranı kadar ÖTV’de artış gerçekleştiğinden pompa fiyatlarında değişiklik olmayacaktır." denildi.

 

 

EPGİS ayrıca kalorifer yakıtında 32 Kuruş/Litre, fuel Oil’de 25 Kuruş/Litre, yüksek kükürtlü fuel oil’de 27 Kuruş/Litre, gaz yağında 34 Kuruş/Litre indirim meydana geldi.

 

YORUMLAR 14
  • Adanalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Reis in bu konuya dikjatini çekmek gerek ajaryakıt tahammül edilmez ve halkın artık kaldıranayacağı boyutlarda.Bu fiyatlar nakliye ve dolayısıyla ekmeğe kadar yansıyor..Akaryakıt acilen ucuzlatılmalıdır..
    Cevapla
  • Ert 5 yıl önce Şikayet Et
    Yükselirken herkes artırıyor indirimde kimsenin indirdiğini hiç görmedik nasıl bir denetim sistemi var ki
    Cevapla
  • Eren 5 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah bir gün petrol sondaj çalışmasında petrol çıkınca ; ki vardır mutlaka : amerika ingiltere tehditlerine boyun eğmeden petrol fiyatı düşer. Kuzey kıbrısta gaz çıkartılır ; imkansız değil. Tek temennim aracı olanlara indirim değil Çiftçilerimize yarasın. Ucuzluk Onlar için olsun yeter. Lpg 3.29 ₺ değilde 2.50₺ Olsa yeter bize.
    Cevapla
  • Türkiye, 5 yıl önce Şikayet Et
    Akaryakıta indirim geldiyse, ilk sabitlenen yere çekilsin, ekonomik iyileşmeye göre ilk indirimleri ÖTV'den düşerler, sonra pompadan. Ama, şu anki indirim pompadan olmalıdır.
    Cevapla
  • oğuzhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Olsun pompaya yansımasın. Devlete giden para da bizim paramız.
    Cevapla
  • Yeşilbere 5 yıl önce Şikayet Et
    Devletle mi ortaksın, akaryakıt istasyonunun n mu var
    Cevapla
  • Fwar 5 yıl önce Şikayet Et
    Tamam sen maaşıni bağışla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle