Uber Türkiye’den çok önemli ‘Fatura’ açıklaması

Uber, uzun süredir yasal boyutu tartışılan ve taksicilerden tepki gören operasyonlarında flaş bir adım attı. Uber, Twitter'dann yaptığı açıklamada Türkiye'deki iş ortaklarıyla birlikte Maliye Bakanlığı onaylı e-fatura dönemine geçtiğini duyurdu.

Uber Türkiye’den çok önemli ‘Fatura’ açıklaması
Uber Türkiye’den çok önemli ‘Fatura’ açıklaması
GİRİŞ 24.09.2018 16:07 GÜNCELLEME 24.09.2018 16:09
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Türkiye'de bir süredir gündemi meşgul eden Uber flaş bir açıklama yaptı. tepkisine neden olmasının flaş bir açıklama yaptı. Uber'in Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şöyle denildi:

"İş ortaklarımıza ve yolcularımıza daha iyi bir deneyim sunmak için tüm mevcut UberXL sürücü ortaklarımızla birlikte e-Fatura sistemine geçmiş bulunuyoruz. Artık UberXL yolculuklarınız için kolayca e-Fatura alabilirsiniz."

 

 

Uber Türkiye’den çok önemli ‘Fatura’ açıklaması

 

YORUMLAR 12
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Taksiciler hep fatura keserle zaten.. bir Uber sorun oldu bu ülkede!
    Cevapla
  • Kafa basmıyor 5 yıl önce Şikayet Et
    Kapatın tem yolunu. E 5. Sahil. Ana arterleri kilitleyin. Eğer 15 dakika içinde UBER kapatılmazsa insan değilim. Bizim insanımız iktidar dahil buna SESİ ÇOK ÇIKAN VE GÜÇLÜ OLANIN YANINDA bu hep böyle. İmar yasası vergi affı ceza yasası hep sesi çok çıkan ve güçlü olanlar için. Namuslu halk için değil. Kapatın yolları. Güçlü olun. 15 dakika sonra UBER BİTMİŞTİR.
    Cevapla
  • hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    uberle bizim bi derdimiz yok hatta iyi hizmet veren kim varsa buyursun gelsin tekel olmaya karşıyız istanbulda taksiciler tekel olmuş rakip yok diye istedikleri gibi at koşturuyorlar
    Cevapla
  • cansın can 5 yıl önce Şikayet Et
    fatura kesmeyen vergi vermeyen taksi sahiplerine kapak olsun
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    peki siz hat satın aldınızmı? taksicilerin hattı 2 milyon civarında.sizde basın parayı 2 milyon ödeyip araç başına hat alın mercedes vito ile hizmet yapın.bu durumda size kimse birşey diyemez.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Ulan konuşuldukça yasak olan şey,yasallaşıyor nasıl bir ülkedeyiz!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle