Başkan müjdeyi verdi: Zam yapmayacağız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "Ankara genelinde yüzde 17 su indirimi gerçekleştirdik. Bundan sonra su fiyatlarında indirim söz konusu değil. Ulaşımda zam yapmadık. Yıl sonuna kadar zam yapmayacağız. Halk ekmeğin fiyatında zam yapmıyoruz" dedi.

Başkan müjdeyi verdi: Zam yapmayacağız
Başkan müjdeyi verdi: Zam yapmayacağız
GİRİŞ 10.10.2018 11:19 GÜNCELLEME 11.10.2018 09:11
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna, NTV'de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Tuna, "Ankara genelinde yüzde 17 su indirimi gerçekleştirdik. Bundan sonra su fiyatlarında indirim söz konusu değil. Ulaşımda zam yapmadık. Yıl sonuna kadar zam yapmayacağız. Halk ekmeğin fiyatında zam yapmıyoruz" dedi.

Fahiş fiyat denetimleri

 

 

İlçe belediyeleri zabıtaları daha etkin çalışma yürütüyor. Büyükşehir zabıtası olarak titiz çalışma yürütüyoruz. Fiyat artışları AVM’ler, marketlerde daha fazla oluyor.

Ulaşım projeleri

Ankara’da raylı sistemler yaygınlaştırılmalı. 2 metro hattı ve iki Ankaray hattının uzatılmasıyla ilgili çalışmalar var. Bunların şimdi projeleri çalışılıyor.

Sel önlemleri

Alt yapıda ciddi ihtiyaçlar var. Sel baskınlarında çok kritik olan 15 bölgede bir girişimde bulunduk. Alt yapıdaki çalışmalarımız devam edecek.

Millet Bahçeleri

Biri AKM’nin önünde ve diğeri Gölbaşı’de olmak üzere iki millet bahçesinin proje çalışmaları yapılıyor.

Ankapark

Onun ihalesini gerçekleştirildik, sözleşmesi de imzalandı. Kiralayan iş ortaklığı işletmeler ile ilgili çalışma yürütecek. Birkaç ay içinde oranın hizmete açılacağını tahmin ediyorum. Kamunun zararı mı var karı mı var bunu Sayıştay daha iyi bilir."

YORUMLAR 22
  • Nejo 5 yıl önce Şikayet Et
    Geç kalınmış bir hizmet.Allah başkanmdan Razı olsun.
    Cevapla
  • yazık kayseri 5 yıl önce Şikayet Et
    duy kayseri büyükşehir belediyesi duy. senden büyük bir başkent var duy
    Cevapla
  • mekkeli 5 yıl önce Şikayet Et
    sene sonuna kadar demiş başkan dilkat
    Cevapla
  • mesut 5 yıl önce Şikayet Et
    Üretken bir büyükşehir istiyoruz.Kendi imkanları ile projeler üretip kazanç elde eden.Birşey oldumu hemen vatandaşa yüklenmeden kendi projelerinden kazanç elde eden bir belediye..Tarım yapan,buğday nohut mısır ekip biçen fabrika kuran bir belediye,ital edilmeden mandıra kurup büyükşehir kaşesiyle et satan bir belediye halk ekmek gibi halket örneğin.Projeler geliştirilebilir yeterki hizmet aşkı olsun..Sayın başkan şuana kadar fena değil başarılar dilerim..
    Cevapla
  • oktay yıldırım 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkanım sizin gibi idareciler sadece ankaraya değil memleketimizin her yerine lazımdır ALLAH yar ve yardımcınız olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle