Albayrak: Saldırı yabancı bir başkentte planlandı

Bakan Albayrak, Türkiye'ye yönelik ekonomik saldırıların yabancı bir başkentte planlandığını söyledi.

Albayrak: Saldırı yabancı bir başkentte planlandı
Albayrak: Saldırı yabancı bir başkentte planlandı
GİRİŞ 30.10.2018 20:34 GÜNCELLEME 30.10.2018 23:17
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Ekonomik saldırılar yabancı bir ülkede planlandı. 10 Ağustos planını yapanlar duvara tosladı. Türkiye'nin aşamayacağı bir sorun yok. Türkiye ekonomisi Ekim ayından itibaren normalleşme sürecine başladı. 2019 yılı piyasalara güven veren yıl olacak" dedi.

YORUMLAR 72
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Merkez Bankaları Hükümetin Belirlediği ENFLASYON ve DÖVİZ HEDEFİNE göre Para Politikalarını belirler diye biliyorum.Örneğin; Hükümet %15 Enflasyon ve 5,5TL Dolar hedefi koymuş ise;Merkez Bankası bu hedefi tutturmak için Döviz Alıp Satarak,Para Basarak veya TL veya Döviz Faizlerini artırıp azaltarak ayarlamaya gider.Bildiğim kadarıyla bu böyledir.Gerçek enflasyon rakamları Merkez bankasının tespit ettiği verilerdir diye düşünüyorum.Ama Popülist Enflasyon rakamları açıklayan Hükümetler ile merkez bankaları sorun yaşamak zorundadır.
    Cevapla
  • osmanlı tokadı 5 yıl önce Şikayet Et
    londra waşinton ve israilin küçük kenti
    Cevapla
  • benim adım kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    kemal olsaydı saldırı olmaz dı üstelik araplardan milyar dolarlar gelecekti, gülmeyin adam ciddi konuşur, adı kemal.
    Cevapla
  • makif 5 yıl önce Şikayet Et
    1SN BAKANIMM Ekonomik saldırı ile beraber dolar yuzde 35 gibi artsada içimizdeki ABD liler yuzde 100 200 zam yaptılar . malesef HÜKÜMETİMİZ sadecece MARKET PAZAR lara CEZALAR yagdırarak buradaki ZAM ları buyuk ölçude dizginledi . FAKAT SANAYİİ ve ENDÜSTRİ TİCARETİ YAPAN hatta İNSAAT MALEMELERİNİ KONTROL ETMEDİ Etmiyorda . buradaki FAHİŞ ZAMLAR PİYASAYI KİLİTLEDİ KRİZ SON SURAT Devam ediyor . REİS den bu konuda ACİL en YARDIM BEKLİYORUZ ..
    Cevapla
  • Afrikalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Dolar düşme eğilimine girdi lakin yükselmeyeceği garantisi var mı? Merkez Bankası enflasyon tahminini yükseltti bu iyi bir ekonominin yansıması olmasa gerek. Saldırılar vardır buna inanıyoruz ve olacaktır da fakat o kadar da güçlü kaldığımız sözlerine katılmıyorum. Gezi olaylarıyla başlayan taarruz devam ediyor ve bu süreçte ekonomimiz hep geri gitti belki onların hedeflerinden daha az hasar aldık ama aldığımız hasar bizim için büyük. Sonuç olarak doğruları söyleyip halk ile bütün olmak gerekir halk içinde hainler çok olsa da.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle