Enflasyonla mücadele için yarım ton döner dağıttı

Enflasyonla Topyekün Mücadele programına destek veren işletme Sahibi Himmet Polat, yarım ton et döneri vatandaşlara ücretsiz dağıttı. Ücretsiz döner almak isteyen vatandaşlar metrelerce kuyruk oluştururken, bedava döner en çok öğrencilerini sevindirdi.

Enflasyonla mücadele için yarım ton döner dağıttı
Enflasyonla mücadele için yarım ton döner dağıttı
GİRİŞ 10.11.2018 17:20 GÜNCELLEME 10.11.2018 17:26

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın 'Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı'nı açıklamasının ardından ülkemizde  çok sayıda işletme ve mağaza sahibi fiyatlarda indirime giderek kampanyayı desteklemişti. 

 

 

Devam eden süreçte  Kadıkköy’de şubesi bulunan Ağababa Ekpress Döner Restoran'ın  sahibi Himmet Polat ,  kampanyaya farklı bir yöntemle destek oldu. 

Aldığı kararla vatandaşlara  yüzlerce kilo et döneri ücretsiz ikram eden  Polat, gün boyunca restoranda bulunan tüm ürünleri vatandaşlara dağıtacaklarını söyledi.  

 

 

Öte yandan bedava döner en çok öğrencilerin yüzünü güldürdü. Döner alabilmek için uzun kuyruklar  oluşturan vatandaşlar, dakikalarca  döner sırası bekledi.

1 ton döneri vatandaşlara dağıtacağız

Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı kapsamında böyle bir karar aldıklarını belirten işletme sahibi Himmet Polat,”Devletimizin aldığı yüzde 10 indirim kararını destekliyoruz. 

Bunu destekler nitelikte Kadıköy şubemizde tüm ürünleri bedava yaptık bugün. Bugün yaklaşık 500 kg döner dağıtık akşama kadar 1 ton olacak dağıttığımız döner” dedi.