Binlerce kamu çalışanına müjde! Mesai saatleri...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polislerin yaşam standartlarının daha iyi bir noktaya gelmesi için mesai saatlerinin 8 saat çalışma-24 saat izin şeklinde düzenleneceğini bildirdi.

Binlerce kamu çalışanına müjde! Mesai saatleri...
Binlerce kamu çalışanına müjde! Mesai saatleri...
GİRİŞ 16.11.2018 12:17 GÜNCELLEME 16.11.2018 12:17
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda polisler için müjdeyi verdi.

 

 

İçişleri Bakanı Soylu, kamu çalışanlarına 3600 ek gösterge verilmesiyle ilgili, "Polislerle ilgili biz 3600 konusunda söz verdik, bunu en kısa zamanda yerine getireceğiz. Bu bir sözdür. Bu sözün arkasındayız." ifadelerini kullandı.

ÇALIŞMA SAATLERİ 8/24

 

 

Polislerin, güvenlik görevlilerinin yaşam standartlarını iyi bir noktaya getirmenin temel sorumlulukları olduğununa işaret eden Soylu, "Özellikle 15 Temmuz'un iklimi hafif bir kaybolduktan sonra polislerimizi yeni aldıklarımızla beraber ilk önce 12/24'e döndürdük, şimdi de 8/24'e döndürüyoruz." dedi.

Soylu, 2016'da 61, 2017'de 52, 2018'de şu ana kadar ise 32 emniyet personelinin intihar ettiğini belirterek, güvenlik güçlerinin imkanlarını en iyi noktaya getirmeye çalıştıklarını vurguladı.

YORUMLAR 43
  • Kış mesaisi 5 yıl önce Şikayet Et
    Suleyman baba Kışın mesai saatlerini 1 saat azaltıp yaz aylarında 1 saat artırın. Özellikle doğu illerinde kışın mesai azaltılması zaruret seviyesinde..
    Cevapla
  • Kardiyo 5 yıl önce Şikayet Et
    Güzel fikir. Hatta yazın 3 ay iki saat uzun kışın 3 ay iki saat kısa olsun. İlk bahar son baharda normal olsun. Her valilik kendi meridyen seviyesine göre kendi karar alabilsin... veya Ankaranın doğusu farklı olabilir..
    Cevapla
  • dur bi... 5 yıl önce Şikayet Et
    3600 ün çalışan bir polis memuruna ne faydası var anlamıyorum. Emekli olacak ve olan memurlar için çok güzel bir şey. Sahada çalışan polis memurlar için neler yapılacak.. Askere zam üzerine zam verirken polislere neden zam verilmiyor anlamak mümkün değil.. bir vatandaş olarak takip ediyorum zam haberlerini ve şu ana kadar hiç polise zam haberi duymadım..
    Cevapla
  • Yorumcu 5 yıl önce Şikayet Et
    Polislerle ilgili en ufak bir iyileştirme haberi gelse bazıkesimler hemen zipliyor. Yahu sağlikci nobetin gece kismini uyuyarak geciriyor zaten. Polisin ve askerin durumu iyilestirilmeli bu olmazsa olmaz....Yazin serin kışın sıcak mekanlarda calisip nasil dagda carpisan 24 saat hayati tehlike tasiyanlarla kendinizi bir tutuyorsunuz anlamiyorum.
    Cevapla
  • REİS 5 yıl önce Şikayet Et
    dOĞRU KARAR. çevremde ki çoğu polis çok fazla mesai yapıyor.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah 3600 ek Gostergeleri yani haklarını verirsinizde vatan uğruna kelle koltukta çalışan kardeşlerimiz bir nebze olsun rahatlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle