Ziraat Bankası'ndan ucuz kredi açıklaması!

Ziraat Bankası'ndan konut kredisinde faiz oranını yüzde 1,78'e düşürdü. Ziraat Bankası ile çalışan inşaat firmalarından konut alımlarında faiz yüzde 0,98 olacak. 120 aya kadar vade ile 500 bin liraya kadar kredi verilecek.

Ziraat Bankası'ndan ucuz kredi açıklaması!
Ziraat Bankası'ndan ucuz kredi açıklaması!
GİRİŞ 14.12.2018 14:27 GÜNCELLEME 14.12.2018 15:16
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Konu ilgili bankadan yapılan açıklamada "Uygulama kapsamına hali hazırda Bankamızla aktif olarak kredili çalışmakta olan konut üreticileri alınmış olup, bu firmalardan konut satın alacak müşterilerimize aylık %0,98 faiz oranı ve 120 aya varan vade seçenekleriyle 500 Bin TL’ye kadar konut kredisi kullanma imkanı sunulacaktır" denildi.

 

Banka açıklamasının devamında şu bilgiler paylaşıldı: "Yapılan çalışma ile Bankamızca konut kredisi faiz oranı aylık %1,78 olarak belirlenmiştir. Bankamızla çalışmakta olan konut üreticisi firmaları da elini taşın altına koyarak, faiz maliyetinin bir kısmını üstlenmeleri neticesinde müşterilerimize faiz oranı aylık %0,98 olarak yansıtılacaktır.

Bu kapsamda, Bankamızla çalışmakta olan firmaların elinde bulunan bitmiş birinci el ve henüz tamamlanmamış inşaatı devam etmekte olan konut satışlarının finansmanına destek verilecek ve böylelikle firmalarımızın elinde bulunan konut stokunun eritilmesine yönelik de önemli katkı sağlanmış olacaktır.

Öte yandan; kullandırılan konut kredilerinin bir kısmı söz konusu firmaların Bankamıza olan kredilerinin geri ödenmesinde kullanılacaktır. Bu durum bir taraftan firmaların üzerindeki mali yükün hafifletilmesi, diğer taraftan da bankamızca kullandırılmış olan kredilerin seyyaliyetinin sağlanması açısından önemli kazanım oluşturacaktır.

Bu uygulama ile başta alt ve orta gelir grubunda yer alan müşterilerimiz olmak üzere tüm müşterilerimizin konut sahibi olmak için ihtiyaç duyduğu finansmana çok daha kolay ulaşması sağlanacak ve konut sektörüne önemli bir canlılık getirilmiş olacaktır."

YORUMLAR 36
  • Aga 5 yıl önce Şikayet Et
    Niye bankamızla çalışan çalışmayan diye ayırıyorsunuz? Demekki oluyormuş. Tüm şartlarda düşürün faizleri çekin müşteriyi.
    Cevapla
  • paşadadaş 5 yıl önce Şikayet Et
    ihtiyaç kredisini düşürün kimse ev alamıyor zaten
    Cevapla
  • dede korkut 5 yıl önce Şikayet Et
    kredi almak haramdir.ona gore de kredi alanlar hep batiyor.
    Cevapla
  • f.arslan 5 yıl önce Şikayet Et
    faizin azı da haramdır çoğu da. faize karşı bu lakayt olan müslüman ülkemizi sen muhafaza eyle Allahım
    Cevapla
  • faiz 5 yıl önce Şikayet Et
    akara Suresi, 278. ayet: Ey iman edenler, Allah'tan sakının ve eğer inanmışsanız, faizden artakalanı bırakın. Bakara Suresi, 279. ayet: Şayet böyle yapmazsanız, Allah'a ve Resulüne karşı savaş açtığınızı bilin. Eğer tevbe ederseniz, artık sermayeleriniz sizindir. (Böylece) Ne zulmetmiş olursunuz, ne zulme uğratılmış olursunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle