Selçuk Bayraktar ihaneti anlattı!

Milli İHA'ların mimarı BAYKAR A.Ş Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar Twitter'dan çarpıcı açıklamalar yaptı. 2009 yılında tam otomatik kalkış-iniş, rota takibi ve tam otomatik gece inişi görüntülerini paylaşan Bayraktar, bu görüntülerin ardından FETÖ'cülerin Haluk Bayraktar'ı bir bahaneyle tutuklamaya kalktığını söyledi.

GİRİŞ 11.01.2019 14:58 GÜNCELLEME 11.01.2019 22:18
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

İnsansız hava araçlarının (İHA) mimarı olan Selçuk Bayraktar, İHA'ların yapım aşamasındaki ihanetleri anlattı.

"O DÖNEMDE DÜNYANIN HİÇBİR ÜLKESİNDE İHA'LARDA BU ÖZELLİK YOKTU"

2009 yılında taktik İHA prototipinin ilk uçuşunu gerçekleştirdiğini söyleyen Bayraktar, tümüyle milli yazılım ve tasarımla gerçekleşen bu uçuşun Türk havacılık tarihinde bir ilk olduğunun altını çizdi. Uçuşun tüm aşamalarının otomatik bir sistemle icra edildiğini söyleyen Bayraktar, o dönemde bu özelliğe sahip İHA'ların dünyanın hiçbir ülkesinde olmadığını söyledi.

TAM OTOMATİK KALKIŞ, ROTA TAKİBİ VE TAM OTOMATİK İNİŞ GÖRÜNTÜSÜ İÇİN TIKLAYINIZ...

"GENEL MÜDÜRÜMÜZÜ TUTUKLAMAYA KALKTILAR"

 

 

Aylar sonra deneme uçuşu için yeni bir pist bulunması ve gerekli izinlerin alınması ile birlikte İHA'ların deneme uçuşu yeniden yapıldığını söyleyen Bayraktar, bu uçuş sırasında yeni bir rekora imza atıldığını açıkladı. İHA'nın 8 saat havada kalarak gece şartlarında otomatik iniş yapması sonrası TSK içindeki FETÖ yapılanmasının rahatsızlığının iyice arttığını belirten Bayraktar, deneme uçuşlarını belgelemek için gönderilen askeri heyetten birilerin uçuş sonrası tartışma çıkararak BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar'ı tutuklamaya kalktığını açıkladı.

TAM OTOMATİK GECE İNİŞ GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

"İHA'LARI 4 SENE GECİKTİRDİLER"

Tüm bu gelişmelerin ardından Bayraktar TB2'nin TSK envanterine girmesinin 4 sene aksadığının altını çizen Bayraktar, "Mehmetçik bir taraftan canı pahasına terörle mücadele ederken, maalesef birileri de gaflet, dalalet ve hatta hıyanet içinde, milli teknolojinin Mehmetçiğimize destek olmasını engelleme çabası içindedir" dedi.

YORUMLAR 53
  • Aziz 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunların darağacında sallandıklarını görmeden bu dünyadan gidersem gözlerim açık kalır.
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    onlar alçak satılmış hainlerdi sonunda insanlarımızın kanını döktü hemde alçakca peki bunca olan işe rağmen arkalarından giden komşularımız yakınlarımız uzaklarımız herneyse onlar için nasıl olacak, ancak dua edebiliyoruz Allah islah etsin dönmezlerse kahretsin perişan etsin.....
    Cevapla
  • birkıssadanbinhisse 5 yıl önce Şikayet Et
    vay vatan hainleri ulan fetö sen müslümanlara ihanet ettin
    Cevapla
  • cem gülcek 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah jet modelide yapılır emeği geçenlerin ellerine sağlık gurur duyuyoruz bize bu heyecanı tattırdığınız için teşekkürler.
    Cevapla
  • Hüseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemize bu teknolojiyi kazandıran eller dert görmesin inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle