Millet saf değil “HALDEN” anlıyor

Haber7 yazarı Esra Elönü, bugünkü köşesinde sebze-meyve fiyatlarında yapılan fırsatçılığa değinerek "fetö salyasıyla gözlük camlarını silerek soğan cücüğüne fiyat biçme zavallılığına soyundular, Millet saf değil “HALDEN” anlıyor" dedi.

Millet saf değil “HALDEN” anlıyor
Millet saf değil “HALDEN” anlıyor
GİRİŞ 11.02.2019 11:54 GÜNCELLEME 11.02.2019 11:54
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Bazı tuhaflıklar karşısında hayretimiz, bazı beyin tembellerine karşı da gayretimiz mağdur neyleyelim.

 

 

Ülkemi seviyorum, sevgi topraktandır. Kötülük hasatçılarına karşı kalbimiz nadasa. Sıkı sıkı giyinmek lazım adaleti ve vicdanı, olmayınca soğuktan daha fazla titretiyor insanı.

Onların istediği gibi sevmeyeceksin onların istediği gibi arsız ve tutarsız olacaksın! Geçmişin olmayacak lakin arşiv yamayacaksın, değerlerine söveceksin çünkü kalpleri atmıyor havlıyor ..

 

 

Onların bildiklerinin yabancısı olursan cahilsin. Onların duyduklarının sağırıysan yobaz. Onlar gibi yaşamıyorsan ölüsün.

Baskıları mahalle baskısı değil olsa olsa damızlık patates baskısı. Kısırlık bulgur bile tane tane anlatır kendini bunlar kısır döngülerini anlatacak hazneye bile sahip değil.

Çok garip, baktılar ki leş mühendislikleri, sıska planlarıyla cüsseli tuzak kurma fikirleri dağıldı, fetö salyasıyla gözlük camlarını silerek soğan cücüğüne fiyat biçme zavallılığına soyundular. Eski ve bayat taktiklerle hırdavatçılıktan, zırcahil zevatçılığa terfi ettiler.

Bizim toprağın patlıcanı, domatesi, patatesi bunların hainlik mönüsüne meze olmuş. Aşık Veysel’in sadık toprağından aldıklarını, hallerde biriktirip ihanetin meyvesi diye satmaya kalkıyorlar ama millet saf değil “HALDEN” anlıyor.

Var sen buna kötü hal kurnazlığı de, iyi hal indirimi için zerzevata kravat takmaya da gerek yok! Milletin feraseti toprak gibi arşivi küreklesen altındaki oyunlardan anlarsın, mayın yerine döşedikleri biberin patlıcanın kendi ellerinde patlayışına da gülersin.

“Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, 5 ildeki hallerde yapılan eş zamanlı operasyonlarda sebze ve meyvelerin alış ve satış fiyatlarında yüzde 800'lere varan fahiş fiyat artışları tespit ettiklerini belirterek, "İlk verilere göre, fahiş fiyat uygulayan 88 firma hakkında 2 milyon liranın üzerinde idari para cezası uygulanması için Bakanlığımızca idari işlem başlattık." ifadesini kullandı.”

Halleri denetleyen müfettişleri neden dövmeye kalkarlar şimdi anladınız mı? Ecdadın ticaret ahlakını, simsarların sefilliğine bırakmayan millet, toprağın halini de biliyor sizin halinize acıyarak yapıyor bunu merak etmeyin.

Ve yine Çuvallıyorsunuz, çuvalladıkça zevat dökülüyor.

Haznenizde ne biriktirirseniz o dökülür. Stoklama ucuzluğuna düştüğünüz yeşillik kadar zekanız olsa, 31 Mart moru patlıcanlarınızla şimdiden vedalaşırdınız..

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 26
  • devlet magduru 5 yıl önce Şikayet Et
    eyt staj magdurları ne olacak
    Cevapla
  • hassan 5 yıl önce Şikayet Et
    eyt mağduru diye birşey yok. erkenden emekli olup, Milletin devletin sırtına yapışmak isteyen keneler var
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Annem bugün maltepe pazarına gitti.Geçen hafta 4 lira olan pırasa bu hafta 7 lira olmuş dedi.Bir haftada 3 lira zam.
    Cevapla
  • metin 5 yıl önce Şikayet Et
    ben ne domates ne patlıcan alıyorum...Diğer gıda ürünleri de azar azar alıyorum...Devlete düşmanlık besleyenlere inat birlik olma zamanı...Dolar düşerken herşeyin fiyatının artması normal mi?
    Cevapla
  • HAYAT 5 yıl önce Şikayet Et
    şeytaniler her alanda saldırmaya devam ederken, Rahmaniler de UYANDIKÇA savunmaya devam ediyor.
    Cevapla
  • Osman 5 yıl önce Şikayet Et
    Seviliyorsunuz takipteyiz.harikalar....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle