VakıfBank kredi faiz oranlarını indirdi

Vakıfbank, konut, taşıt ve bireysel ihtiyaç kredi faiz oranlarında indirime gittiğini duyurdu.

VakıfBank kredi faiz oranlarını indirdi
VakıfBank kredi faiz oranlarını indirdi
GİRİŞ 21.02.2019 13:57 GÜNCELLEME 21.02.2019 16:33
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

VakıfBank'tan yapılan açıklamaya göre banka borç yapılandırma ve KOBİ'lere destek kredilerinin ardından konut, taşıt ve bireysel ihtiyaç kredi faiz oranlarında da indirim yaptı.

 

Banka, 1,5 milyon TL'ye kadar olan konut kredilerinde aylık faiz oranını yüzde 1,63'ten yüzde 1,49'a indirdi. İkinci el ve sıfır araçlarda, taşıt kredilerinde de indirime giden banka, yüzde 1,72 olan aylık faiz oranını yüzde 1,55'e çekti.

VakıfBank'ta indirim öncesinde aylık yüzde 1,77'den başlayan bireysel ihtiyaç kredisi faiz oranı ise yapılan değişiklik sonrasında yüzde 1,59'dan başlayan oranlara indirildi.

 

Böylelikle 10 yıl vade ile 100 bin konut kredi kullanacak olan VakıfBank müşterisi bu indirimle 13 bin 120 TL avantaj yakalarken, aynı miktarda 48 ay vade ile taşıt kredisi kullanan müşterinin avantajı 6 bin 469 TL oldu. VakıfBank'tan 36 ay vade ve 10 bin TL tutarında bireysel ihtiyaç kredisi kullanacak müşteriler ise gerçekleştirilen faiz indirimiyle 490 TL kar edecek.

VakıfBank, kısa bir süre önce de KOBİ'lere sunduğu özel kredi paketleriyle faiz oranlarında indirime gitmişti.

YORUMLAR 37
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Haram kardeşim başınız beladan kurtarmaz manevi zararı çok oluyor
    Cevapla
  • REİS 5 yıl önce Şikayet Et
    Muhtemelen sizin tuzunuz kuru, haram bizde biliyoruz, o zaman bana 28.000 TL borç verin ben size 1.000 TL her ay ödeyeyim.
    Cevapla
  • SIFIR3 5 yıl önce Şikayet Et
    Cenabı Allah Ayet-i Kerime de faizin haram alış verişin ise helâl olduğunu,faizle iştigal edenlerin Allah ve Rasulüne harp açmış gibi nitelendirerek faizi haram kılmıştır, hangi bir müslüman Allah ve Rasulüne harp açma cüretinde bulunabilir ki?
    Cevapla
  • Faizz 5 yıl önce Şikayet Et
    Faiz dediğin şey tefecilerin uyguladığı yüzde yüz,yüzde ikiyüz faiz oranlarıdır. Devlet bankasının uyguladığı çok cüzi miktardir;oda enfaslasyona göre değişir.inanmiyorsan birgün bankaya git elimde 5000 tl var de aylık ne kadar üzerine gelir şöyle bakalım ne kadar üzerine gelecek :=)
    Cevapla
  • mustafa baş 5 yıl önce Şikayet Et
    1 Allah para basma yetkisini kime verdi,2 para nedir piyasaya kim nasıl sürer 3 insanlar artar üretim artar kim hangi hesapla bu emeğin karşılığını belirler ve para basar 4 enflasyon helal mi..bu ekonominin hiçbir tarafında helal var mı? soruları cevaplarsan memnun olurum..
    Cevapla
  • 10.köyden 5 yıl önce Şikayet Et
    Kaç kere yazdık ihtiyaç kredilerinde de aynı kredi kartlarındaki gibi uzun vade düşük faiz olmalı .Kişi geliri oranında krediye ulaşmalı ödemeyi azaltınca borç artmadan kurtulur belki.Diğer seçenek ise maaşlar artırılmalı bu en mükemmel çözüm
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ülkede bir şey alacaksan para satıcılara gidecen 10 yıl hayat garantisi verecen yinede ödeyemez sen sonuç koca bir sıfır
    Cevapla
  • antifriz 5 yıl önce Şikayet Et
    daha önceden bu bankadan kredi çekenler yararlanabilecek mi acaba....
    Cevapla
  • Hiç 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet yapmanız gereken banka şubenize başvurup güncel faiz oranlarıya yeniden yapılandırma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle