CHP'den skandal başvuru!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Uzay Ajansı'nın kapatılması için CHP'nin AYM'ye başvurduğunu açıkladı.

CHP'den skandal başvuru!
CHP'den skandal başvuru!
GİRİŞ 05.03.2019 18:21 GÜNCELLEME 05.03.2019 19:13
Bu Habere 222 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin uzay sanayinde faaliyet göstermek için kurduğu Uzay Ajansı'nın iptali için CHP Anayasa mahkemesine başvurdu.

 

 

BAKAN VARANK DUYURDU

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın duyurduğu gelişmede CHP'nin Anayasa Mahkemesine başvuruda bulunduğunu açıkladı.

Sosyal medya hesabından bu gelişmeyi duyuran Varank "Türkiye’nin 20 yıllık hayali olan, büyük bir heyecanla çalışmalarını yürüttüğümüz Türkiye Uzay Ajansı’nın kuruluş kararnamesinin iptali için CHP Anayasa Mahkemesi’ne başvurdu." ifadelerini kullandı.

İPTAL DİLEKÇESİ




HALUK BAYRAKTAR'DAN TEPKİ: MİLLETÇE SAHİP ÇIKMAMIZ LAZIM

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, konuyla ilgili twitter hesabından yaptığı açıklamada, ''Havacılık, uzay ve ileri teknolojiler alanında atılan her adıma milletçe sahip çıkmamız lazım.Nuri Demirağ, Vecihi Hürkuş’ların başına gelenler artık bir daha tekrarlanmamalı.'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 222
  • insanoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Bana biriniz bu haberin yanlış ve iftira olduğunu söylesin lütfen ! Bu nasıl bir çarpık zihniyet ALLAH güzelim memleketimde böyle zihniyetlere iktidar yüzü göstermesin
    Cevapla
  • ilhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Amin kardeşim amin bunlar allah bir desek haşa sümme haşa iki deyip iptal başvurusunda bulunurlar..
    Cevapla
  • M.YÜCE EMEKLİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaşımız bu seçimde Anamuhalefetin başını çektiği BU ZİLLET İTTİFAKINA hak ettiği cezayı sandıkta vereceğine güveniyoruz. Sağ duyulu bütün seçmenlerimizin de bu gerçeği görmelerini bekliyoruz.
    Cevapla
  • yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar vatan dusmanı nasıl olabılırler hayretler ıcersındeyım bunların derdı ulke gelısmesın kazanmasın ALLAH muhafaza bunların elıne gecelım 6 ayda dibe vururuz topyekun satarlar bunlar
    Cevapla
  • SELAMİ UÇAR 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamların hayalleri bile kıt. Abd' de özel sektör bile uzay işine girdi. Gelecek uzay teknolojileri üzerine olacağı için bu trendi de kaçırmamız lazım. Büyük ülkeler artık uzayı paylaşmaya başladı. Nasıl Antartika' da bilim adamlarımız çalışıyorsa artık uzayda da bilim insanlarımız insanlık için yeni buluşlar gerçekleştireceklerdir.
    Cevapla
  • TURAB 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir de bunların iktidar olduğunu düşünün. Yok yok. Hayali bile kötü.
    Cevapla
  • ilhan 5 yıl önce Şikayet Et
    töğbe de kardeşim allah korusun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle