Bakan Gül'den IMF yorumu: Bakalım daha kimler tweet atacak?

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, IMF'nin seçim öncesi Türkiye ile ilgili başlattığı manipülasyonla ilgili 'Türkiye'nin seçimlerine karışmayan bir IMF kalmıştı. Bugün onlar da bir şeyler yapmaya başladı. Bakalım daha kimler tweet atacak?' açıklamasında bulundu.

GİRİŞ 22.03.2019 21:07 GÜNCELLEME 22.03.2019 22:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gaziantep'te bir restoranda kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, burada yaptığı konuşmada, IMF'nin seçim öncesi Türkiye ile ilgili başlattığı manipülasyonla ilgili açıklamalarda bulundu.

'ONLAR DA BİR ŞEY YAPMAYA BAŞLADI'

 

Yerel seçimler yaklaşırken Türkiye'de artık kimin kimle beraber olduğunun daha net ortaya çıktığını anlatan Bakan Gül, "Biz kimin kiminle yan yana, üst üste, alt alta olduğunu çok iyi biliyoruz. Türkiye'nin seçimlerine karışmayan bir IMF kalmıştı. Bugün onlar da bir şeyler yapmaya başladı. Bakalım daha kimler tweet atacak? Ama kim ne yaparsa yapsın son sözü milletimiz söyleyecek. Sandık, demokrasinin namusudur, ordan çıkacak her sonuca herkes saygı gösterecek. Bu seçimlere bir yerel seçimin ötesinde ne anlamlar yüklendiğini görmemiz lazım." diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • Uğur 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah’ın izniyle hiç bir güç Türkiyemizi yolundan ayıramayacak. İMF’si, ABD’si, AB’si FETÖ’sü, PKK/PYD’si...Türkiye’nin kaybetmesi için birleşmişse bu durum Türkiye’nin güçlendiğinin göstergesidir.
    Cevapla