Evlenecekler dikkat! 30 bin TL'den başlıyor

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının gelmesiyle düğünlere mola verilse de Ramazan Bayramı’ndan sonra evlenecek çiftlerin hazırlıklar için koşuşturması devam ediyor. Beyaz eşya, halı, mobilya takımı ve mutfak eşyalarından oluşan temel çeyizlik ihtiyaçları almak en az 30 bin liradan başlıyor.

Evlenecekler dikkat! 30 bin TL'den başlıyor
Evlenecekler dikkat! 30 bin TL'den başlıyor
GİRİŞ 12.05.2019 09:19 GÜNCELLEME 12.05.2019 09:20
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Bu rakam kalitesine göre 75 bin lirayı buluyor. Salon takımı 3 bin lira, yatak odası takımları ise 4 bin liradan başlıyor ve fiyatlar kalitesine göre değişiklik gösteriyor. Bulaşık ve çamaşır makineleri, fırın, buzdolabı fiyatları da 2 bin 500 liradan başlayıp, 20 bin liraya kadar çıkıyor.

 

 

Evin tamamı için halı fiyatları 4 bin liradan başlarken, tül, perde fiyatları da metresi 80 liradan satışa sunuluyor. Mobilyada düğün paketi fiyatları da 6 bin liradan 30 bin liraya kadar çıkıyor. 12 kişilik yemek takımı da bin 700 lira ila 10 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. Ev ve Mutfak Eşyaları Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği (EVSİD) Başkanı Burak Önder “Bizim sektörümüze yönelik bir evin minimum ihtiyacı 6 bin TL’yi buluyor” dedi.

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 8
  • Samsunlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Evlenmek imkansız bu devirde. Yukarıda sayılanların hepsi temel ev ihtiyaçları. Birde bunun altını, düğünü falan filanı da var.
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Altını unutmuşsunuz en kötü bir 30 binde altına gidiyor. Bu zamanda namaz, Allah korkusu, cüzdan da sonra geliyor.
    Cevapla
  • misfir 4 yıl önce Şikayet Et
    haramın önü alabildiğine açık. helal olan evlilik yolu ise maşallah alabildiğine kapalı. insanlar evlenmesin yuva kurmasın diye maşallah herşey yapılıyor. tabi bizim saçma sapan adetlerimizde cabası. aile değil bunlar şirket kuruyor. şirketler için ofisler kuruyorlar. Yazık bu millete. Zorlaştırmayınız kolaylaştırınız. Eşya ile mutluluk olmaz. zira eşyada mutluluk arayanda zaten sıkıntı vardır.
    Cevapla
  • adanalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir senede yapilan düğün masraflarını koca ülke Afrika ya harcasan Afrika hayat bulur gereksiz lüks yaşam
    Cevapla
  • erol 4 yıl önce Şikayet Et
    para olmayana kızlar yanaşmıyor zaten sorun değil paran varsa eş adayı gözüyle bakıyorlar çok çok yakışıklı olacaksın da gönlü kayacakta belki o zaman krediyle falan halledersin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle