Dolar güne nasıl başladı? İşte ilk rakamlar...

Dolar/TL birkaç gündür geniş bantta sert dalgalanmaya devam ederken dün 6 - 6.05 arasında sakin bir seyir izledi. 16 Mayıs sabahı dolar kuru 6.02'li seviyelerde.

Dolar güne nasıl başladı? İşte ilk rakamlar...
Dolar güne nasıl başladı? İşte ilk rakamlar...
GİRİŞ 16.05.2019 08:16 GÜNCELLEME 16.05.2019 11:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Dolar/TL, bir süredir yoğun haber akışı ve veri gündemiyle sert 15 - 20 kuruş aralıklı bantta sık dalgalanırken, dün 6 - 6.05 arasında sakin bir seyir izledi.

 

 

Hazine'nin mayıs ayı iç borçlanma programını bu hafta başında düzenlediği 4 ihale ile tamamlaması ardından dün piyasalarda başta bütçe olmak üzere veri gündemi takip edildi.

İşsizlik oranı Ocak-Şubat-Mart aylarını kapsayan Şubat döneminde yüzde 14.7 olarak gerçekleşerek, 10 yılın en yüksek seviyesinde kalmaya devam etti.

 

 

İşlemciler başta bütçe olmak üzere verilerin günlük olarak döviz piyasasında negatif etkisinin olmadığını belirtiyorlar. 16 Mayıs sabahı kur 6.0270 seviyesinde.

YORUMLAR 3
  • Hanifi 4 yıl önce Şikayet Et
    dolar çok sıkıntı yurt dışına abd firmasına 56 dolar ödeme yapıp program satın alacaktım Türkiyede olan bir yazılım değil geçen ay sorunsuz oluyordu bugün 56 dolara banka onay vermedi(finans bank) müthiş bir dolar çıkışını engelleme var ve ticaret yapmamız zorlaşıyor aslında iyi bir şey fakat bu kadar şert tedbirlere rağmen dolar düşmüyorsa birileri çok ciddi dolar stokluyor. Bu arada program için tl seçeneği vardı tl olarak ödeme yaptım onayladı fakat 56 dolar 337 tl iken tl seçtiğimde 370 tl çektiler benden çok büyük soygun var sonumuz hayrolsun lütfen açta kalsak s400 leri alın abd bize havadan saldıracak çok yakında.
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Dolar,a vergi geldi % 1 çok az? ama Ticari olmayan Dolar,a Daha fazla Vergi gelirse Doların oyunu bozulur?.
    Cevapla
  • BENZİNCİLER 4 yıl önce Şikayet Et
    Dolar hep düşüşle başlıyor ama piyasanın beklediği benzin indirimi halen yok ortada..
    Cevapla