Bakan Albayrak'tan gece yarısı iki müjde birden

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak sosyal medya hesabı üzerinden gece yarısı iki müjde birden verdi. 7 yıldır beklenen kurum içi Gelir Uzmanlığı ve Defterdarlık Uzmanlığı sınavlarını açabilmek için gerekli yasal düzenlemeyi yaptıklarını bildiren Bakan Albayrak, vergi müfettişi olmaya hak kazanan müfettiş yardımcılarının büyük bir bölümünün atamasını da gerçekleştireceklerini açıkladı.

Bakan Albayrak'tan gece yarısı iki müjde birden
Bakan Albayrak'tan gece yarısı iki müjde birden
GİRİŞ 31.05.2019 08:49 GÜNCELLEME 31.05.2019 08:50
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter hesabından Bakanlık personeline sınav ve atama müjdesi verdi.

 

 

7 YILDIR BEKLENİYORDU

Kurum içi Gelir Uzmanlığı ve Defterdarlık Uzmanlığı sınavlarını açabilmek için gerekli yasal düzenlemeyi yaptıklarını kaydeden Albayrak, "Hazine ve Maliye Bakanlığımızın çalışanlarının 7 yıl gibi uzun bir süredir beklediği bir müjdeyi paylaşıyoruz. Kurumda 3 yıl çalışmış olan, lisans düzeyinde eğitimi olan tüm arkadaşlarımız, öğrenim ve yaş şartı aranmaksızın, bu sınava girebilecek. 5 yıl içinde 2 sınav gerçekleştireceğiz." ifadesini kullandı.

 

 

CUMHURBAŞKANLIĞI'NA GÖNDERİLDİ

Albayrak, müfettiş yardımcıları için de bir müjde verdiğini belirterek, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Vergi Denetim Kurulu bünyesinde yeterlilik sınav süreçlerini tamamlayarak vergi müfettişi olmaya hak kazanan müfettiş yardımcılarının büyük bir bölümünün atamasını gerçekleştiriyoruz. Atamalara ilişkin işlemleri Bakanlığımız bünyesinde tamamladık ve Resmi Gazete'de yayımlanmak üzere Cumhurbaşkanlığına gönderdik. Verdiğimiz iki sözü de yerine getirdik. Tüm arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun."

YENİLENEBİLİR ENERJİ MESAJI

Albayrak Twitter'dan yaptığı diğer bir paylaşımda ise "Milli Enerji ve Maden Politikamız ile başlattığımız, yenilenebilir enerjide yerli üretim hamlemiz dolu dizgin devam ediyor. 2. Rüzgar YEKA ihalesi, cari açığımızın düşmesine, yerli üretimimizi artırmaya ve fiyatların düşmesine katkı sağlayacak başarılı bir sonuç ile tamamlandı." ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 5
  • Vghhh 4 yıl önce Şikayet Et
    bu adamlar denetleme yapacak mi ya da denetleme yaptiracak misiniz ulkede denetim sifir
    Cevapla
  • karadeniz 4 yıl önce Şikayet Et
    vergı affı beklenıyor.ve trafık cezalarına af beklıyoruz.oyle cezalar geldı kı faizi anaparadan fazla.musluman ulkemızde kurumlardan kaynaklanan gec bılgılerden dolayı faizli cezalar geldı.af gelerek odenebılır hale getrılmesını beklıyoruz.
    Cevapla
  • mesut 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim için müjdeli haber; Fabrika kurulmasıdır. Tarımda devrim niteliğinde düzenlemelerdir. Hayvancılıkta çağ atlamaktır. Kısaca milli ve yerli kalkınma paketleridir. Bekliyoruz ama daha çok bekleyeceğe benziyoruz.
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Vergi dairelerinde masalarda boş oturan çok sayıda memur var,alt kat ,üst kat çay, kahve keyfi yapılıyor. Vergi dairesi ve SGK nın yapacağı işlerin çoğunu artık muhasebeciler yapıyor.Muhasebeciler devletin parasız çalıştırdığı memuru gibi oldu artık.Avukatlar için için yapılan yargı reformundan,Muhasebeciler için de mali reform istiyoruz.
    Cevapla
  • Anadolu 4 yıl önce Şikayet Et
    10 numara yorum bravo
    Cevapla