İstanbul Havalimanı'nda rekor! THY Başkanı Aycı açıkladı

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, 9 günlük bayram tatili boyunca 14 bin 311 sefer ile 2 milyona yakın yolcu taşıyacaklarını söyledi. Tatilin ikinci günü İstanbul Havalimanı'nda büyük bir gururu yaşadıklarını belirten Aycı, "Özellikle 2 Nisan Pazar günü itibariyle bu havalimanından 7'nci haftamızda bir gurur daha yaşadık ve 501 kalkış gerçekleştirdik. Bu 501 kalkışla buranın rekorunu kırmış olduk." dedi

İstanbul Havalimanı'nda rekor! THY Başkanı Aycı açıkladı
İstanbul Havalimanı'nda rekor! THY Başkanı Aycı açıkladı
GİRİŞ 04.06.2019 13:00 GÜNCELLEME 04.06.2019 13:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı,  İstanbul Havalimanı'nda görev yapan gazetecilerin Ramazan Bayramını kutladı. Basın odasında  açıklamalarda bulunan Aycı, THY'nin bayram tatiliyle birlikte gerçekleştirdiği operasyonlara ilişkin bilgi verdi.  

 

 

Aycı, "Türk Hava Yolları, bayram boyunca 14 bin 311 sefer gerçekleştirecek ve 2 milyona yakın yolcu taşıyacak. Şu ana kadar bize gelen rakamlar 1 milyon 927 bin civarında. Ama talebin, bayram sonuna doğru bir tık daha artmasıyla bu rakam 2 milyonu da geçebilir. Özellikle Pazar günü bu havalimanından 7'nci haftamızda bir gurur daha yaşadık ve 501 kalkış gerçekleştirdik. Bu 501 kalkışla buranın rekorunu kırmış olduk. Bu anlamıyla dün yüzde 85 doluluk oranıyla seferlerimizi icra ettik" dedi.

İlker Aycı, "Doluluk oranlarımız arife günü çok arttığı için bugün bir miktar daha aşağıda. En yoğun günümüzü 1- 2-3 Haziran'da yaşadık. Dönüşleri de büyük bir heyecanla bekliyor olacağız" şeklinde konuştu.

 

 

YORUMLAR 2
  • Arif 4 yıl önce Şikayet Et
    Arife günü havalimandan memlekete geldim. Televizyondan büyük görünüyordu ama bu kadar büyük olduğunu hiç tahmin etmemiştim. Allah Reisten ve Binali beyden razı olsun. Bu arada turistlerin çektiği fotoğraflar ve şaşkınlıklarını görüp gururlandim. Uçmadan havalara girdim :)
    Cevapla
  • Sinan 4 yıl önce Şikayet Et
    Görene kardeş görene; köre ne??
    Cevapla