Bakanlar sandık başında!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Beykoz'daki Şehit Er Ersin Güner Ortaokulu'nda oylarını kullanırken, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, eşi Pervin Ersoy oylarını Beşiktaş’ta bulunan Ortaköy Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kullandı.

Bakanlar sandık başında!
Bakanlar sandık başında!
GİRİŞ 23.06.2019 14:18 GÜNCELLEME 23.06.2019 14:27

23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yenileme seçimi için oy verme işlemi başladı. Kabine yer alan bakanlarda vatandaşlık görevlerini yerine getirmek için sandık başına gittiler. 

 

 

Bakan Turhan, eşi Meral Turhan ile birlikte oy kullanacağı Üsküdar’daki Altunizade Hafize Özal Ortaokulu'na geldi. 2011 numaralı sandığın bulunduğu sınıfa girerek sandık görevlileriyle selamlaşan Turhan ve eşi Meral Turhan, gerekli kontrolün yapılması için kimliklerini sandık görevlilerine verdi. Eşinin ardından oy pusulası ile zarfını alan Turhan, kabine geçerek oyunu kullandı. "Ülkemize, İstanbul'umuza hayırlı olsun" temennisiyle oyunu sandığa atan Turhan, imza atmasının ardından okuldan ayrıldı.

Bakan Turhan oyunu Üsküdar'da kullandı

 

 

BAKAN PEKCAN DA ÜSKÜDAR'DA KULLANDI

Ruhsar Pekcan, eşi Hasan Pekcan ile birlikte oy kullanacağı Şehit Er Ersin Güner Ortaokulu'na geldi. Oy kullanmak için sırada beklerken vatandaşlarla sohbet eden ve fotoğraf çektiren Pekcan, kayıtlı olduğu 1195 numaralı sandıkta oy kullandı. Pekcan, oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, seçimlerin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak, "Seçimleri de böylece bitirmiş oluyoruz. Bundan sonra 4 yıl inşallah icraatımıza bakacağız. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Ticaret Bakanı Pekcan oyunu Beykoz'da kullandı

BAKAN ERSOY OYUNU BEŞİKTAŞ'TA KULLANDI

23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yenileme seçimi için Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kurulan 1336 numaralı sandıkta oyunu kullanan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a eşi Pervin Ersoy da eşlik etti. Sabah saat 11.00 sıralarında okula gelerek oyunu kullanan Bakan Ersoy, "Oy kullanmak, demokrasinin gereğidir. Aynı zamanda demokrasi bayramıdır. Bayram da huzurlu bir şekilde başladı. İnşallah başladığı gibi huzurlu şekilde biter. Tüm İstanbullulara ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, oyunu Beşiktaş’ta kullandı

Oyunu kullandıktan sonra okul bahçesine inen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Fotoğraf talebini geri çevirmeyen Bakan Ersoy bir süre vatandaşlarla sohbet ederek okuldan ayrıldı.