Bakan Kurum'dan "Salda Gölü" açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü çevresine yapılacak Millet Bahçesi'ne ilişkin, "Salda Millet Bahçesi projemizle bölgedeki çevre kirliliğini önleyecek, bu doğal mirası koruyarak, gelecek nesillere taşıyacağız." ifadesini kullandı.

Bakan Kurum'dan "Salda Gölü" açıklaması
Bakan Kurum'dan "Salda Gölü" açıklaması
GİRİŞ 02.08.2019 11:20 GÜNCELLEME 02.08.2019 11:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kurum, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan Salda Gölüne yönelik açıklamalarda bulundu.

Salda Gölü ve çevresinin "Özel Çevre Koruma Alanı" ilan edilerek, doğal güzelliğinin korunmasının amaçlandığını vurgulayan Kurum, "Salda Millet Bahçesi Projemiz ile de bölgedeki çevre kirliliğini önleyecek, bu doğal mirası koruyarak gelecek nesillere taşıyacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Kurum, paylaşımında, "Salda Gölü'nü hep birlikte koruyacağız", "Salda Gölü hep güzel kalacak" ifadelerinin yer aldığı gölün ve çevresinin gösterildiği bir videoya da yer verdi.

 

 

YORUMLAR 1
  • Haydar 4 yıl önce Şikayet Et
    Gelsr bunu chp li kardeşlerimize anlar. Geçen hafta orada çadır kurduk. Hertaraf köpek ve sahilde kocaman kocaman köpek pisliği dolu. Gece köprk6ten wc ye gidemiyorsunuz. Bunu da hayvan sever lere anlatın. Sahil cam şişe dolu millet pis. Millet bahçesi olması iyi olur
    Cevapla