Türkiye bor hamlesine devam ediyor! Üretimi tamamlandı satışa çıkıyor

Türkiye’nin bordan üretilen temizlik ürünü mutfaklara girmeye hazırlanıyor. Doğal mineralli toz çamaşır temizlik ürünü BORON, renkli ve beyazlar için ikiye ayrılırken sıvısı da önümüzdeki günlerde raflarda olacak.

GİRİŞ 02.09.2019 09:29 GÜNCELLEME 02.09.2019 17:37
Bu Habere 111 Yorum Yapılmış

Yılın ilk 6 ayında satışı 20 bin tona ulaşan BORON’un sıvı bulaşık temizlik ürünü de piyasaya sunulacak.

 

 

HEDEFİN YÜZDE 75'İNE İLK 6 AYDA ULAŞILDI

BORON, bu yıl için konulan yaklaşık 30 bin tonluk hedefini aşacak. Bu yıl için planlanan hedefin yüzde 75'ine ilk 6 ayda ulaşılmış olacak.

 

 

KAPASİTE ARTIRIMI İÇİN EK MESAİ

Taleplere cevap verebilmek için üretim kapasitesi ve mesai saatleri artırıldı. BORON çamaşırlar için renkli ve beyaz, bulaşıklar için de elde ve makine olmak üzere sıvı temizlik ürünü ve yüzey temizleyici olarak tüketicilerin kullanımına sunulacak. Büyük zincir marketler ve mahalle bakkallarında da satılan BORON'a yurt dışından da talep var.

YORUMLAR 111
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Bordan teknolojik aketler yapılsa çelil güçlendirmede kullanılsa daha çok para eder böyle suya karışıp yokolacak milli servet
    Cevapla
  • Hakkı 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz ne ara kirlendik. Boron değil, alkolle yıkasalar temizlenmeyecek insan görünümlü hayvanlar var.
    Cevapla
  • Gelecek 4 yıl önce Şikayet Et
    Taklitleri üretebilirler.dikkat edelim.çünkü temizlik piyasasına zannedersem yabancılar hakim.isimlerinden belli.bilhassa siyonistler.onların pazarına girdik.memnun olurlarmı.asla.ne yaparlar.bizim ürünü kimse almasın diye ne oyınlar oynarlar.dikkat edelim.
    Cevapla
  • Hector 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir kardeşimiz katma değerli ürünlerde kullanalım demişte bundan önce deterjanda bile kullanamıyorduk ki . Kaldı ki temizlik ürünlerinin en büyük pazar payı KATİL israilin
    Cevapla
  • serdar 4 yıl önce Şikayet Et
    Tamam türk markası diye alalım almasınada , ismini google yazdığımda şikayet var diye bir site ile karşı karşıya geldim , ordaki kullanıcılar hiçte memnun değil. provakasyon olabilirmi evet belki ama öyleysede şirket yetkilileri ona bir çözüm bulmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle