İBB'ye isyan: Hiç bu kadar yüklü geleceğini düşünmemiştim!

CHP'nin seçimler öncesi ilkokul öğrencileri için okul servislerinin ücretsiz olacağı vaadinde bulunmasına karşın, tam aksine yüklü miktarda zam yapılması velileri çileden çıkardı.

GİRİŞ 04.09.2019 21:14 GÜNCELLEME 04.09.2019 22:07
Bu Habere 331 Yorum Yapılmış

CHP'nin 31 Mart yerel seçimleri öncesinde vaatleri için hazırladığı reklam filminde ilkokul öğrencisine servisin ücretsiz olacağını açıklamıştı.

 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da partisinin grup toplantısında vaadi tekrarlamıştı. Ancak bu vaatle ilgili adım atılmadı.

İlkokul öğrencisine ücretsiz servis vaadi CHP'nin sosyal medya hesaplarında hala duruyor. Video özellikle İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ile genel merkezi karşı karşıya getirdi. İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun'un, "Ekrem Bey'in kendi ağzından böyle bir vaadi yok" dediği belirtiliyor.

 

 

Bugün Sivas'ta bulunan CHP kurmayları da konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçındı.

"TAM TERSİ, ÇOK OKKALI BİR ZAM GELDİ" 

Çocuklarını okullara yazdıran vatandaşlar ise seçim döneminde sık sık dillendirilen bu sözün tutulmamasından yakındı.

İstanbul'da çocuğu okula yazdıran velilerden biri, "Mümkün değil öyle bir şey yapamazlar" dedi.

Sibel Tuğ adlı veli ise, "Haberlerde seyrettim, ulaşım, sütler her şey bedava olacaktı. Servis fiyatları indireceklerdi. Hatta bedava diye duymuştum. Tam tersi, çok okkalı bir zam geldi. Normalde 275 lira veriyordum ben oğlumun servisine. Bu sene 380 lira olduğunu söylediler. Hiç bu kadar yüklü geleceğini düşünmemiştik. Allah'tan kızımın servisine geçen yıl kayıt yaptırdığımız için zamdan etkilenmedik. Bu senenin zamları çok fazla" dedi.

Ebru Özkan da, "Ekrem İmamoğlu verdiği sözlerin hiçbirini tutmadı" diye konuştu.  

Tülin Sönmez ise, "Biz bu sene servise 380 lira ödeyeceğiz.. Çok fazla, aşırı yüklü. Ama keşke yapabilecekleri bir şey olsa yapsalar" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 331
  • Vhkk 4 yıl önce Şikayet Et
    Cok guzel aglamayin sectiniz bile bile alin size imamoglunu tepe tepe kulanin
    Cevapla
  • Adem38 4 yıl önce Şikayet Et
    2000 yılından önceki kazıkları özlemişti istanbullular. Şimdi tepe tepe kullansınlar. Her şey çok güzel oluyor. Daha beter olun.
    Cevapla
  • İçimdeki ses 4 yıl önce Şikayet Et
    Kendi düşen ağlamaz. Beter olun. Bütün İstanbul'un kemiklerinr işlesin. Belki rüyadan uyanırsınız. Kurunun yanında yaş da yanar. Atalarımız yıllar önceden herşeyi netlemiş. Ama gel gör ki bu millet ekranda dizileri takip ettiği kadar gerçekleri göremiyor. Miyop!
    Cevapla
  • mahalleli 4 yıl önce Şikayet Et
    her şey çok güzel oluyor. ................... zamdan oluşan kazancı nereye peşkeş çekecekler .. hangi yakınblarını yandaşyoldaşlarını zengin edecekler.
    Cevapla
  • EKO 4 yıl önce Şikayet Et
    Herşey Çok Güzel Olacak Merak etmeyin : -)()
    Cevapla
  • İçimdeki Ses 4 yıl önce Şikayet Et
    Az bu az.. Az bile.. Ak kadroyu hırsız ilan ettiniz. Oyları verdiniz. Müstehak. Daha çok olmalı. Sadece veliler değil, bütün İstanbul kemiklerine kadar sızlamalı. Bunlar daha hiç size..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu