Emniyet Genel Müdürlüğü, KPSS şartsız personel alımı devam ediyor!

Polis Akademisi Başkanlığı bünyesine KPSS şartsız farklı alanlarda personel alımı yapılacak.

Emniyet Genel Müdürlüğü, KPSS şartsız personel alımı devam ediyor!
Emniyet Genel Müdürlüğü, KPSS şartsız personel alımı devam ediyor!
GİRİŞ 12.10.2019 09:35 GÜNCELLEME 12.10.2019 09:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü ve Trafik Enstitüsü Müdürlüğüne, 5 Araştırma Görevlisi unvanında naklen ve açıktan atama ile öğretim elemanı alınacaktır. Başvuru detayları haberimizde...

 

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

 

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartlara haiz olması,

Yapılacak güvenlik soruşturmasında Devlet Memuru olmasına engel teşkil edecek bir hali bulunmaması, 

Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmaması

Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliği’nde belirtilen hükümler çerçevesinde adayın müracaat ettiği unvan ile Devlet Memuru olmasında ve istihdam yerinde çalışmasına engel sağlık sorunu bulunmaması ve bunu sağlık raporuyla belgelendirmesi.

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI 

MÜRACAAT ŞEKLİ, YERİ VE ZAMANI

Müracaatlar, talep edilen alanın ve unvanın adı açıkça belirtilmek suretiyle yapılacak ve değerlendirmede bu husus dikkate alınacaktır. Adaylar sadece bir bilim alanı için müracaat edebileceklerdir.

Müracaatlar; Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesinde yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün (Başvurular 10/10/2019 – 24/10/2019 tarihleri arasında alınacaktır.) içerisinde mesai saatleri arasında, POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI, İNSAN KAYNAKLARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ, Gölbaşı/ANKARA adresine şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır. Eksik belge ile veya son başvuru tarihi olan 24/10/2019 Perşembe günü saat 17:00’dan sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Posta ile yapılacak müracaatlarda, gönderinin kuruma ulaştığı tarih esas alınacaktır.

Görevli personel tarafından, müracaat sırasında, adayların müracaata ilişkin sundukları tüm belgeler kayda geçirilerek tanzim edilecek belgenin bir sureti adaylara teslim edilecektir.

Detaylar İçin Tıklayınız!

YORUMLAR 1
  • pusula 4 yıl önce Şikayet Et
    bütün kurumlara alımlar KPSS şartı omadan , peki o kadar insanı neden soktunuz bu sınava?
    Cevapla