Sürücülerin dikkatine! 1 Aralık son gün

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, "Şoför esnafı, cezalarla karşılaşmamak için 1 Aralık'a kadar 'Psikoteknik Muayene ve Değerlendirme Raporu'nu almalı" dedi

Sürücülerin dikkatine! 1 Aralık son gün
Sürücülerin dikkatine! 1 Aralık son gün
GİRİŞ 18.10.2019 14:13 GÜNCELLEME 18.10.2019 14:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, şoför esnafına "Psikoteknik Muayene ve Değerlendirme Raporu" alma zorunluluğu getirildiğini hatırlatarak, cezalarla karşılaşmamak için 1 Aralık'a kadar bu belgenin alınması gerektiği uyarısında bulundu.

Apaydın, yaptığı yazılı açıklamada, ticari yük, eşya ile yolcu taşımacılığı yapan sürücülerin her 5 yılda bir yenilemek şartıyla bedeni ve psikolojik açıdan sağlıklı olduklarını gösteren "Psikoteknik Muayene ve Değerlendirme Raporu"nu almalarının zorunlu hale geldiğini anımsattı.

Belgesi olmayan şoför esnafına para cezası ve yetki belgesi iptali gibi yaptırımlar uygulanacağına dikkati çeken Apaydın, "Belge alma süresi 1 Aralık'a kadar uzatıldı. Şoför esnafımız cezalarla karşılaşmamak için bu süre bitmeden 'Psikoteknik Değerlendirme Raporu'nu almalı." ifadesini kulandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Mert Papaz 4 yıl önce Şikayet Et
    bunu öğrendiğim iyi oldu yoksa haberim olmacayacaktı
    Cevapla
  • Tamer Ergün 4 yıl önce Şikayet Et
    Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim
    Cevapla