Bir gecede milyarlarca doları uçtu! Dünyanın en zengin adamı değişti

Amazon CEO'su Jeff Bezos da dünyanın en zenginleri listesinin zirvesindeki yerini kaybetti. Jeff Bezos'un yerini Microsoft’un kurucusu Bill Gates aldı.

Bir gecede milyarlarca doları uçtu! Dünyanın en zengin adamı değişti
Bir gecede milyarlarca doları uçtu! Dünyanın en zengin adamı değişti
GİRİŞ 26.10.2019 06:54 GÜNCELLEME 26.10.2019 08:31
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Dünyanın en büyük şirketlerinden olan Amazon'un hisseleri hızla düşüyor. Amazon CEO'su Jeff Bezos da dünyanın en zenginleri listesinin zirvesindeki yerini Microsoft'un kurucusu Bill Gates'e kaptırdı.

 

Perakende devi Amazon’un hisseleri bugün yüzde 8.1 değer kaybetti. Değer kaybeden Amazon hisseleri şu anda 1,637 dolardan işlem görmeye devam ediyor. Bloomberg'in Milyarlar Endeksi'ne göre Jeff Bezos'un net serveti, 102.8 milyar dolar seviyesine geriledi. Business Insider'da yayınlanan bir habere göre Amazon CEO'su Jeff Bezos, dünyanın en zenginleri listesindeki yerini Microsoft'un kurucusu Bill Gates'e bıraktı. Jeff Bezos, Amazon'un değer kaybetmesi ile beraber Bezos, Bill Gates'in servetinin 5 milyar dolar gerisine düştü.

Bloomberg Milyarderler Endeksi listesi, her işlem gününün sonunda yeniden güncelliyor. Amazon hisselerinin değer kaybetmesinin daha ne kadar süreceği bilinmiyor.

 

 

YORUMLAR 16
  • Kim bu i ? 4 yıl önce Şikayet Et
    En zengin daha kendini göstermedi. Türklerden çıkacak ve malı hesapsız dağıtacak bir zengin. Bunlar gibi kendine saklayan değil.
    Cevapla
  • ismet 4 yıl önce Şikayet Et
    Cok üzüldüm. Para toplayip ona verelim de yine o birinci olsun.
    Cevapla
  • Sanayici 4 yıl önce Şikayet Et
    Boş işlerle uğraşırsan böyle olur!
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Pentagonun alt yapı yenileme ihalesine Microsoft ve Amazon katılmıştı ihaleyi Microsoft aldı normaldir hisselerinin düşmesi
    Cevapla
  • jeff bezos 4 yıl önce Şikayet Et
    adamın boşadığı karıya verdiği nafaka ve tazminat Türkiyenin en zengin 50 isminin servetinden fazla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle