Başkan Erdoğan'dan EYT açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Spor Kulübü Ekim ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı'na katılmadan önce, vatandaşlarla sohbeti sırasında EYT ile ilgili önemli açıklama yaptı.

GİRİŞ 26.10.2019 16:45 GÜNCELLEME 26.10.2019 16:46
Bu Habere 271 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Spor Kulübü Ekim ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı'na katılmadan önce, Faruk Ilgaz Tesisleri önünde bir süre vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Erdoğan, milyonların merakla beklediği EYT'yle ilgili soruya cevap verdi.



EYT SORUSUNA CEVAP VERDİ

Bir vatandaşın "Cumhurbaşkanım EYT çıkar mı?" sorusuna Erdoğan, , "Yani 40 yaşında emekli mi olalım, 40 yaşında, 50 yaşında emeklilik mi olur" yanıtını verdi.

Erdoğan, EYT, açıklama

YORUMLAR 271
  • Yavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    bir EYT li olarak aylardır iş bulamıyorum 46 yaşındayım , iş alma şartlarına bakıyorsun 20-35 yaş aralığı diyorlar. tek ricamız bu mağduriyeti kaldırılması
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu eyt için kızıyorumda çıkarmıyor bu yasayı ama seviyorum bu adamı.Rabbim başımızdan eksik etmesin inşallah
    Cevapla
  • Basri Doğan 4 yıl önce Şikayet Et
    Eyt liglere karşı çıkan arkadaşlar Ankara da gimat toptancı lar sitesi var bilen bilir bir gün firmanın birinden malzeme aldım ödeme yapmak için bekliyorum sırayla üç kişi iş müracaatı da bulundu firma sahibi üçüncüde işe almadı iş arayan vatandaşlar gidince bunların yaşı geçmiş genç lazım nasılsa 6 ay sigortalarında devlet yatırıyor dedi şimdi genç çalıştırana teşvik ver diğer taraftan emekli yaşını yükselt işmi bu
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Reis iyi adamsın, bu millete çok hizmet ettin ediyorsun sevgimizde oyumuzda sana İnşallah Eyt ile ilgili adaletli bir karar çıkar.
    Cevapla
  • adaletli 4 yıl önce Şikayet Et
    ben 50 yaşındayım ve yeni emekli oldum ben bile bu yaşta emekliliğe karşıyım maaşta az onu söyleyeyim 1250 tl
    Cevapla
  • osmanlı torunu 4 yıl önce Şikayet Et
    o zaman aldıgın maaşı 65 yaşına kadar mehmetciğe bağışla hadi görelim seni boş boş konuşmakla olmaz bu işler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle