Trump’tan çağrı: O ülkeye borç vermeyin

ABD Başkan Donald Trump, Dünya Bankası'nın Çin’e borç para vermeyi kabul etmesinden bir gün sonra Dünya Bankasına yönelik “Çin’e borç para vermeyi durdurun” çağrısında bulundu.

Trump’tan çağrı: O ülkeye borç vermeyin
Trump’tan çağrı: O ülkeye borç vermeyin
GİRİŞ 07.12.2019 10:29 GÜNCELLEME 07.12.2019 10:29
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Dünya Bankası, ABD’nin itirazlarına rağmen Çin’e borç vermeyi onayladı. ABD Başkanı Donald Trump ise buna yine sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

 

Dünya Bankası, Çin’e Haziran 2025’e kadar yıllık 1 milyar dolar ile 1.5 milyar dolar arasında düşük faizli kredilerde anlaşma sağlanmasından bir gün sonra Trump, sert tepki gösterdi.

Trump, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ”Dünya Bankası neden Çin'e borç para veriyor? Bu mümkün olabilir mi? Çin'in çok parası var. Dur” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 14
  • Seo 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD de gavur Çin de ama çin daha tehlikeli . Avrupa ABD bir türlü idare edilebilir. kültürler aşağı yukarı uyuşur. Çin ise tam zalımın teki anlaşmak mümkün değil
    Cevapla
  • Reis C* 4 yıl önce Şikayet Et
    3. ncü dünya savaşı şart dünya çok kalabalık en az 5 milyar insanın ölmesi şart... Abd gibi kan emici ülkeler de batmalı... Yeni bir dünya düzeni ve azalmış bir insan topluluğu fazlasını bu dünya kaldırmaz...
    Cevapla
  • ihtiyar 4 yıl önce Şikayet Et
    nasip kısmet bu işler, sen onu bunu bırak dediklerine bak, 3gunluk dunya icin nesilleri mahveden bir dunya duzeni var, simdi gidecek arız 3-4milyar olur ama gelecek nesiller en azından daha insancıl bir ortamda dunyaya gelmiş olur ve hayat surerler, bu duzen de insanlık zor sınavı veremiyor malesef nesli de bozuyorlar. allah en hayırlısını nasip eylesin.
    Cevapla
  • Ulutan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ölenlerin arasında sen de olabilirsin.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    sari seytannnnnn
    Cevapla
  • Yasin 4 yıl önce Şikayet Et
    Çin beterin beteridir.
    Cevapla
  • lokman 4 yıl önce Şikayet Et
    dünyayı pay edemiyorlar,,, rusya ne ediyo aceba,,,yav hepsi canavar olmuş,,,napcaz,,,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle