TÜBİTAK personel alımına başladı! TÜBİTAK Koruma Memuru ve Büro Memuru alımı yapacak?

TÜBİTAK, İŞKUR üzerinden personel alım ilanı yayınladı. Toplamda 17 personel alımı yapacak TÜBİTAK, koruma memuru ve büro memuru alımı yapacak. 16 Aralık 2019 tarihi itibari ile yayınlanan ilana son başvuru tarihi 20 Aralık 2019 şeklinde açıklandı. Peki koruma memuru ve büro memuru alımı şartları neler? Nasıl başvuru yapılır?

TÜBİTAK personel alımına başladı! TÜBİTAK Koruma Memuru ve Büro Memuru alımı yapacak?
TÜBİTAK personel alımına başladı! TÜBİTAK Koruma Memuru ve Büro Memuru alımı yapacak?
GİRİŞ 16.12.2019 15:19 GÜNCELLEME 16.12.2019 15:20

TÜBİTAK, personel alım ilanı yayınladı. İŞKUR üzerinden yayınladığı ilanda toplamda 17 koruma memuru ve büro memuru alımı yapacak. İŞKUR üzerinden 16 Aralık 2019 tarihi itibari ile yayınlanan ilan için son başvuru tarihi 20 Aralık 2019 olarak duyuruldu. En az ön lisans mezunu şartı aranan ilan da KPSS şartı aranmıyor. Peki koruma memuru ve büro memuru alımı şartları neler? Nasıl başvuru yapılır?

 

 

TÜBİTAK PERSONEL ALIM İLANI KADROLAR

TÜBİTAK, 16 Aralık itibari ile duyurduğu ilanda farklı pozisyonlarda değerlendirmek üzere personel alımı yapacak. İşte ilanda yer alan kadrolar;

- Büro Memuru:4
- Şoför: 2
- Teknisyen ve Tekniker: 9
- Güvenlik Görevlisi: 2

 

 

TÜBİTAK PERSONEL ALIMI GENEL ŞARTLAR VE ÖZEL ŞARTLAR

TÜBİTAK Personel Alımı Genel Şartlar:

1) T.C. Vatandaşı olmak,
2) Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak,
3) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak, Taksirli suçlar, kısa süreli hapis cezasına seçenek yaptırımlara çevrilmiş suçlar ile aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere; altı aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin güvenliğine, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı işlenen suçlarla, zimmet, irtikâp, rüşvet hırsızlık, nitelikli hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, göreve ilişkin sırrı açıklama, Devlet sırlarına karşı suçlardan dolayı hükümlü bulunmamak,

Büro Memuru özel şartlar:

-  Yükseköğretim Kurumlarının iki yıllık ön lisans eğitimi veren, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Bilgi Yönetimi, İşletme Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Halkla İlişkiler ve Tanıtım programlarından birini bitirmiş olmak.

Şoför özel şartlar:

- Ön Lisans mezunu olamak
- B Sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak.
- SRC 2 belgesi ve psikoteknik raporu sahibi olmak

Teknisyen ve Tekniker özel şartlar:

- Yükseköğretim Kurumlarının iki yıllık ön lisans eğitimi veren, Bilgi Güvenliği Teknolojisi, Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon, Bilgisayar Operatörlüğü, Bilgisayar Teknolojisi, Elektrik, Elektrik Enerjisi Üretim İletim ve Dağıtımı, Elektrikli Cihaz Teknolojisi, Elektromekanik Taşıyıcılar, Elektronik Haberleşme Teknolojisi, Elektronik Teknolojisi, Görsel İletişim, Grafik Tasarımı, Harita ve Kadastro, Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi, Makine, Makine Resim ve Konstrüksiyon, Mekatronik, Metal İşleri, Metalürji veya Yapı Tesisat Teknolojisi programlarından birini bitirmiş olmak.

Güvenlik Görevlisi özel şartlar: 

- Ön Lisans mezunu olmak
- Silahlı Özel Güvenlik Görevlisi Kartı Sahibi olmak,
- Vardiyalı çalışma ve gece çalışması yapmaya engel bir durumu olmamak,

TÜBİTAK KORUMA MEMURU VE BÜRO GÖREVLİSİ İLANINA NASIL BAŞVURU YAPILIR

TÜBİTAK koruma memuru ve büro memuru personel alımı ilanına İŞKUR üzerinden yani https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresinde 20 Aralık 2019 tarihine kadar başvuru yapabilirsiniz.