Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan 'yerli otomobil' açıklaması

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, yerli otomobille ilgili, "Çok yakında araçlarımız hazır olacak. Prototipin tanıtımı hem Türk kamuoyuna hem de tüm pazarlara kısa süre içinde yapılacak." dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan 'yerli otomobil' açıklaması
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan 'yerli otomobil' açıklaması
GİRİŞ 18.12.2019 06:25 GÜNCELLEME 18.12.2019 06:27
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Oktay, TBMM Genel Kurulundaki bütçe görüşmelerinde milletvekillerinin sorularını yanıtladı.

 

 

"İDDİALAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR"

Fuat Oktay, "Osmanlı Arşivi Külliyesi'nin dere yatağına kurulduğu, arşiv belgelerinin bulunduğu alanların su altında kaldığı ve belgelerin zarar gördüğü" iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

 

 

İlgili kurumlardan alınan zemin etüdü raporunu paylaşan Oktay, raporda, Osmanlı Arşivi Külliyesi'nin üzerinde bulunduğu konumun gerekli mühendislik ve mimari projeler açısından uygun olduğunun belirtildiğini aktardı.

"ÇOK YAKINDA ARAÇLARIMIZ HAZIR OLACAK"

Yerli otomobili konusuna değinen Oktay, bunun herkesin gurur duyacağı bir proje olduğunu söyledi. Oktay, "Çok yakında araçlarımız hazır olacak. Prototipin tanıtımı hem Türk kamuoyuna hem de tüm pazarlara kısa süre içinde yapılacak. Mutlu olacağınızı, seveceğinizi düşünüyoruz." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 30
  • AYH 4 yıl önce Şikayet Et
    Acele lütfen, ne olursa olsun 1 tane alip Almanyaya getirecegim.
    Cevapla
  • Cengo 4 yıl önce Şikayet Et
    SUV bizim neyimize....Yapın 50-60 alınacak güzel sedan bir araç herkes faydalansın..
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben en çok fiyatını merak ediyorum fail fiyatla çıkarsa bu memlekete Bi faydası olmaz madem yerli o zaman ucuz olmalı bende alırım o zaman hem ben kazanırım hem ülkem
    Cevapla
  • canturk 4 yıl önce Şikayet Et
    yılbasında tanıtımı yapılırsa tum dunyaya ucretsız reklam olacaktır ben olsaydım yılbası etkınlıklerının arasında yerlı otomobili sıkıstırıp verırdım hem coskusu hemde reklam boyutu cok etkılı olacaktır dıye dusunuyorum
    Cevapla
  • Cemşit 4 yıl önce Şikayet Et
    Ağalar bir tarih veriyorsunuz 14 aralık diye sonra erteliyorsunuz Olmuyor ama! Algı operasyonuna zemin hazırlıyorsunuz! Yerli otomobili yapmak kadar süreci yönetmek de önemli!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle