Merkez Bankası olağanüstü toplanıyor

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) olağanüstü genel kurul toplantısı 20 Ocak'ta yapılacak

Merkez Bankası olağanüstü toplanıyor
Merkez Bankası olağanüstü toplanıyor
GİRİŞ 03.01.2020 10:58 GÜNCELLEME 03.01.2020 11:37
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB),Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nın 20 Ocak Pazartesi günü Ankara'da yapılacağını duyurdu.

Merkez Bankasının hissedarlarına yaptığı ve internet sitesinden de yayımlanan davete göre, TCMB Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 20 Ocak Pazartesi günü saat 10.30'da gerçekleştirilecek.

 

İki gündem maddesi ile toplanacak Genel Kurul'un, birinci gündem maddesi açılış ve toplantı başkanlığının oluşturulması olacak.

Bankanın 2019 yılı dönem karından avans dağıtımı yapılmasına ve son yıl karından ayrılan hariç birikmiş ihtiyat akçesinin kara katılarak dağıtılmasına karar verilmesi hususları, ikinci gündem maddesi olacak.

YORUMLAR 4
  • Cem 4 yıl önce Şikayet Et
    Merkez bankası tüm hisseleri hazinenin olmalidir
    Cevapla
  • Cem 4 yıl önce Şikayet Et
    Reis her türlü yetkin var merkez bankası hisselerinin hepsini hazineye devresisin özellikle yahudilerin payları yoksa ekonomi duzelmez5
    Cevapla
  • dedeoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Faiz lobisi TCMerkez bankasının faiz indirimlerine karşı Altın ve gıda enstrümanlarını kullanarak TC hükumetine karşı fiili olarak sıcak savaş açmış durumda. Allah Haak Haak diyen Hükumetimizin ve milletimizin yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • bayburtlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye cumhuriyet(i) değil o Türkiye cumhuriyet merkez bankası
    Cevapla