Bahçeli'den yerli oto yorumu: Deste başındakilerden almak isterim

Siyaset ve Liderlik Okulu'nun 15. Dönem Eğitim faaliyetlerinin tamamlanması dolayısıyla düzenlenen sertifika törenine katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, program sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yerli otomobille ilgili soruya yanıt veren Bahçeli, "Deste başındakilerden birisini almak isterim" dedi.

Bahçeli'den yerli oto yorumu: Deste başındakilerden almak isterim
Bahçeli'den yerli oto yorumu: Deste başındakilerden almak isterim
GİRİŞ 18.01.2020 17:16 GÜNCELLEME 18.01.2020 17:20
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Siyaset ve Liderlik Okulu'nun 15. Dönem Eğitim faaliyetlerinin tamamlanması dolayısıyla düzenlenecek sertifika törenine katıldı. Burada bir konuşma yapan Bahçeli, "Türk-İslam kudreti yalnız kılıçla başarıya ulaşmamış, kalemle kitapla gücüne güç katmıştır" ifadelerini kullandı. Konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bahçeli "2022 yılında faaliyete geçecek yerli araçtan deste başındakilerden birisini almak isterim" dedi.

 

 

YORUMLAR 6
  • Faruk Alci 4 yıl önce Şikayet Et
    Deste basindakilerden birisini demek ne demek. Aciklayabilirmisiniz. Behceli alir. Helsl olsun
    Cevapla
  • yolcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Deste nedir ? : Aynı türden 10 tane varlığın oluşturduğu topluluğa deste denir. yani sayın bahçeli deste başı derken , ilk üretinlen 10 araçtan birini almak isterim demiş .
    Cevapla
  • Kayı Boyu 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben Yerli oto Ceo sunun tek tek bütün liderleri istisnasız dolaşmasını isterim. Bu bir milli mesele ön yargıların kırılması şart. Ne kadar çok kitle tarafından kabul görürse satış rakamları da o kadar iyi olur. Ben Ak Partiliyim, fakat bunu partiler üstü düşünmek gerekir. Nihayetinde bu bir ticari olay. Ne kadar satış olursa o kadar tutunması kolay olur diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • Alpaslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Seloya Araba yok cunku o yerli ve milli degil
    Cevapla
  • A.Şimşek 4 yıl önce Şikayet Et
    Plakası da 9 olsun
    Cevapla
  • Şahan 4 yıl önce Şikayet Et
    chp de araba yok oda milli yerli degil...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle