Pegasus'tan kazayla ilgili yeni açıklama!

Pegasus Hava Yolları, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda uçaklarının pistten çıkmasına ilişkin, "Şu anda önceliğimiz vefat eden misafirlerimizin yakınlarına destek olup yanında bulunmak, acılarına ortak olmak ve yaralı yolcularımızın hastanelerdeki tüm ihtiyaçlarını karşılamaktır." ifadesini kullandı.

Pegasus'tan kazayla ilgili yeni açıklama!
Pegasus'tan kazayla ilgili yeni açıklama!
GİRİŞ 06.02.2020 09:50 GÜNCELLEME 06.02.2020 10:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Pegasus Hava Yolları'nın Twitter adresinden yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

 

"İzmir Adnan Menderes-Sabiha Gökçen seferini yapan PC2193 sefer sayılı TC-IZK kuyruk tescilli uçağımızın 5 Şubat 2020'de yaşadığı kaza sonrasında resmi kaynakların da teyit ettiği üzere 3 misafirimizin hayatını kaybettiğini üzülerek bildiririz.

Acımız çok büyük. Kazada hayatını kaybeden misafirlerimize Allah'tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı diliyor, yakınlarının acılarını yürekten paylaşıyoruz.

 

Yaralı olan yolcularımızın tedavileri hastanelerde devam etmektedir. Tüm yaralı yolcularımıza acil şifalar diliyoruz. Şu anda önceliğimiz vefat eden misafirlerimizin yakınlarına destek olup yanında bulunmak, acılarına ortak olmak ve yaralı yolcularımızın hastanelerdeki tüm ihtiyaçlarını karşılamaktır."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Dildo 4 yıl önce Şikayet Et
    Pegasus bu kafayla giderse daha cok sorun olur
    Cevapla
  • Iskurt 4 yıl önce Şikayet Et
    Sorumsuzca bir yorum dildo adli kisiden.. Ne yapsin pegasus kaza bu olacak ulkemizde havayolu tasimaciligi hizlandi insanin oldugu yerde hatalarda olacak, herkes sorjmlularin yerine kendini koyarak yorum yapsin...
    Cevapla
  • bircan 4 yıl önce Şikayet Et
    Pegasus bundan çok sorumlu. Vicdansız
    Cevapla