Yarı fiyatına taksi plakası

Türkiye’nin üç büyük şehrinde icradan yarı fiyatına satılacak ticari taksi plakaları yatırımcılarına fırsatlar sunacak. İzmir'de 1 milyon TL değerindeki taksi plakası 500 bin TL'den, Ankara'da ise 260 bin TL'den açık arttırma üzerinden satışa çıkarılacak.

Yarı fiyatına taksi plakası
Yarı fiyatına taksi plakası
GİRİŞ 19.02.2020 13:53 GÜNCELLEME 19.02.2020 13:54
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Türkiye’nin 3 büyük şehrinde icradan satışa çıkarılan ticari taksi plakaları, değerlerine bakıldığında 1 milyon 900 bin TL ile İstanbul en yüksek değere sahip olurken, 1 milyon TL değer ile İzmir ikinci sırada 522 bin TL değer ile Ankara ise üçüncü sırada yer aldı.

 

Şartnamelere göre 1 milyon 900 bin TL değere sahip olan ve İstanbul’da faaliyet gösteren ticari taksi plakası 950 bin TL başlangıç fiyatı ile geçtiğimiz günlerde açık arttırma usulü ile satışa çıkmıştı.

İzmir’de faaliyet gösteren 1 milyon TL değerindeki taksi plakası ise 500 bin TL’den 25 Şubat 2020 tarihinde satışa çıkacak.

 

Bir diğer ihale ise Ankara’da gerçekleşecek. Başkentte faaliyet gösteren taksi plakası ise 24 Nisan 2020 tarihinde 260 bin TL’den açık arttırma usulü ile satışa çıkacak.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • adsız sofi 4 yıl önce Şikayet Et
    çok anormal yüksek fiyatlar.
    Cevapla
  • Uberebinme 4 yıl önce Şikayet Et
    Boşuna bedavaya bile almayin,taksim f alan kalmayacak,Uber piyasada, arkaları saģlam .taksicilerin işi bitince piyasa ellerinde hoop fiyatlar yukarı.
    Cevapla
  • otokolik 4 yıl önce Şikayet Et
    şöför esnafını plaka sahiplerine köle yapan sistem değişmeli,kafa basmıyorsa bakınız almanya.
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    alamyada ne var orada da aynı hatta dünyanın çoğunda aynı taksi plakası almak zorundasın almazsan şöför olarak çalışmak zorundasın almanyada şöförler eğitimli fark o iyi bir eğitimden geçiyorlar
    Cevapla
  • Musibet-Nasihat 4 yıl önce Şikayet Et
    Teneke parçası üzerinden dönen dolaplar ve fahiş fiyatlar. Başka işiniz yokmu arkadaş. Boş işlerle uğraşmayın. Kim nasıl belirlemiş bu fiyatları. Bu fiyatların şişmesine katkısı olan vatandaşlar bunun hesabını ve vebalini nasıl vereceksiniz ötelerde bunu hiç düşündünüzmü. Allah akıl fikir vermiş hiç düşünüp akletmezmisiniz. Siz hiç tefekkür etmezmisiniz. Teneke parçasına bu paraları nasıl vermeyi düşünüyorsunuz.
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    senin mantıkla dört duvar bi kapıya niye bi ton kira veriyorum ki istediğim yere duvar örüp adını evim koyup içinde oturabilmem lazım
    Cevapla
  • Sadi basturk 4 yıl önce Şikayet Et
    Senin teneke dediğin istanbulun heryerinde çalışan bir araç sen hususi aracınla çalışabilirmisin ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle