Cargill’de Üst Düzey Atama

Cargill Gıda Orta Doğu, Türkiye & Afrika Bölgesi Kurumsal İlişkiler Direktörlüğüne Arzu Örsel atandı.

Cargill’de Üst Düzey Atama
Cargill’de Üst Düzey Atama
GİRİŞ 24.02.2020 17:28 GÜNCELLEME 24.02.2020 17:28

Cargill’in Türkiye’den yönettiği Ortadoğu, Türkiye & Afrika bölgesinin kurumsal ilişkiler yolculuğuna liderlik edecek yeni isim Arzu Örsel oldu. Şubat 2020 itibarıyla Cargill Orta Doğu, Türkiye, Afrika Kurumsal İlişkiler Direktörlüğü görevini üstlenen Örsel, Cargill’in kurumsal ilişkiler, kurumsal sosyal sorumluluk ve kamu ilişkileri alanındaki çalışmalarından sorumlu olacak.

Arzu Örsel Kimdir?

Pazarlama, stratejik planlama ve iletişim alanında deneyimli üst düzey bir yönetici olan Arzu Örsel, eğitimini Kadıköy Anadolu Lisesi’nin ardından Marmara Üniversitesi Fransızca Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde tamamladı.

Örsel, kariyerine 1994 yılında Eczacıbaşı Avon’da Marka Yöneticisi olarak başladı. Çalışma hayatına Colgate-Palmolive’de Marka Müdürü pozisyonunda devam eden Örsel, daha sonra sırasıyla Shell Türkiye’de Pazarlama ve Stratejik Planlama Müdürü, British American Tobacco’da Kurumsal İletişim Müdürü, Ülker Komili’de Pazarlama Müdürü, Türk Telekom’da İletişim Direktörü, Otokoç Otomotiv’de İş Geliştirme Başkanı, Vakıfbank’ta Kurumsal İletişim Başkanı olarak görev aldı. Arzu Örsel, evli ve bir çocuk annesidir.