İzleyenler şaştı kaldı! Simpsonlardan olay çıkartacak tahmin

ABD'nin en uzun soluklu dizisi Simpsonlar'ın bazı gerçek olayları önceden tahmin etmesi, diziyi hayranlarının gözünde özel kılıyor. Dizinin, Donald Trump'ın ABD başkanı seçileceği konusunu önceden işlemesi gibi bu defa da kripto para hakkındaki öngörüsüyle gündemde...

GİRİŞ 01.03.2020 07:34 GÜNCELLEME 02.03.2020 09:35
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Daha sonra gerçeğe dönüşen olay örgülerini önceden ele almasıyla ünlü Simpsonlar (The Simpsons) animasyonu dizisi, bu defa kripto para konusunda gelecek hakkında yorumda bulundu.

 

Dizinin 31. sezonunda "Frinkcoin" adlı bölümünde, kripto para birimlerinin ve blockchain'in nasıl çalıştığını açıklamak üzere konuk yıldız olarak, Big Bang Theory dizisinden Jim Parsons yer aldı. Şarkı ve dansla kripto para biriminin geleceğini anlatan dizide şöyle denildi: "Her gün geleceğin parası olmaya bir adım daha yaklaşıyorum. Cüzdanında değil, senin bilgisayarındayım!"

 

Jim'in konuşmasının sonunda ekrana bir bilinçaltı mesajı yansıdı ve kripto para birimlerinin nasıl çalıştığı şu sözlerle açıklandı: "Kripto para birimlerinden bahsederken 'Cryptocurrency' kelimesini tekrar tekrar kullanmak, acemi biri olduğunuzu gösterir. Tam bir kripto para yığını... Bu sistemde, ek kripto para birimleri oluşturmak için kurallar tanımlanmıştır. Geleneksel para birimi gibi üretilebilir veya rastgele oluşturulur veya hepsi LeBron'a [James] verilir."

GELECEĞE DÖNÜK YENİ TAHMİN

Bölümde yer alan sözlerle Simpsonlar'ın bir kez daha geleceği tahmin etmiş olabileceği düşünüldü.

KAYNAK: NTV
YORUMLAR 41
  • Özgür 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne tahmini, istedikleri şeyleri çizgi filmle önümüze sunuyor sadece illimünati ve mason toplulukları.
    Cevapla
  • Serap 4 yıl önce Şikayet Et
    Tahmin değil; masonların aracıları vasıtasıyla gelecekteki planlarını subliminal mesaj olarak duyurması.Tahmin demek gülünç kalıyor...
    Cevapla
  • Özgür 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen öyle
    Cevapla
  • Aşdı 4 yıl önce Şikayet Et
    Amerikan tarzı kurtlar vadisi versiyonu
    Cevapla
  • Nobut 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi geleceği tahmin etmiyor bilakis gelecekte yapmayı planladıkları işlerin burada şifrelerini veriyorlar.
    Cevapla
  • Samet çelik 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet kesinlikle katılıyorum
    Cevapla
  • Zekigören 4 yıl önce Şikayet Et
    Önceleri tuşlar vardı telefonlarda, joystick vardı, masa üstü diz üstü pc bilgisayarlarda mause denen gereksiz vardı ! ne gerek vardı zaten aynı işi elimizle yapıyoruz, ekrana dokunmak! önce hayali kuruldu akıllarda sonra, sonrasını biliyorsunuz. Hayaller olmasa .... Hayal edin ! dalga geçenleri önce yanınızdan sonra hayatınızdan uzaklaştırın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle