Erdoğan imzayı attı, tüm mal varlığı donduruldu

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin kararıyla Amadou Koufa adlı kişinin DEAŞ ve El Kaide ile bağlantılı olması nedeniyle tüm malvarlıkları donduruldu.

Erdoğan imzayı attı, tüm mal varlığı donduruldu
Erdoğan imzayı attı, tüm mal varlığı donduruldu
GİRİŞ 04.03.2020 09:59 GÜNCELLEME 04.03.2020 09:59
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan terör örgütüyle ilişkisi olduğu tespit edilen ve Birleşmiş Milletler’in kararı gereğince Amadou Koufa isimli şahsın mal varlığının dondurulmasına ilişkin kararı onayladı.

 

Amadou Koufa'nın DEAŞ ve El Kaide ile bağlantılı olmasından dolayı bu karar alındı.Resmi Gazete’de yer alan karara göre Amadou Koufa’nın malvarlığı Terörizm Finansmanının Önlenmesi Kanunu’nun 5’inci maddesi gereğince donduruldu. 1958 doğumlu olduğu tahmin edilen Amadou Koufa’nın Mali’li olduğu ve 6 adet farklı isim kullandığı belirtildi.

 

YORUMLAR 2
  • Nafi 4 yıl önce Şikayet Et
    İçimizdeki Yunan kalıntıları chpkk lılararında mal varlıklarına el konulsun geziyi unutmayalım devlete verdikleri zararları bu hainlerin
    Cevapla
  • dalgiç 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın cumhurbaşkanım, ülkemizde bulunan pkk pyd ve diğer terör örgütü üyesi ve sempatizanı kişilerin de mal varlıklarına el konulup vatandaşlıkları da iptal edilsin.
    Cevapla