Berat Albayrak'tan çağrı: Takipteyiz, şikayet edin

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bankaların taahhütlere aykırı uygulamasıyla karşılaşan vatandaşların, durumlarını Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK) şikayet hatlarına aktarabileceğini bildirdi.

Berat Albayrak'tan çağrı: Takipteyiz, şikayet edin
Berat Albayrak'tan çağrı: Takipteyiz, şikayet edin
GİRİŞ 26.03.2020 09:42 GÜNCELLEME 26.03.2020 17:30
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Twitter hesabından değerlendirmede bulunan Albayrak, bankaların, iş dünyasına ve vatandaşlara verdiği dayanışma taahhütlerinin takipçisi olacaklarını vurguladı.

Albayrak, "Taahhütlere aykırı uygulamayla karşılaşan tüm vatandaşlarımız, BDDK'nin şikayet hatlarına durumlarını aktarabilirler." ifadesini kullandı.

Vatandaş için şikayet kanalları

Bakan Albayrak'ın paylaşımında yer alan infografikte ise "Kovid-19 ile mücadelede bankalar tarafından verilen destek taahhütlerine aykırı durum tespit eden vatandaşlarımız, BDDK iletişim kanallarına başvuru yaparak bilgi edinebilecek, durumlarını ileterek hızla çözüme ulaşabilecek." ifadesi kullanıldı. 

İnfografikte, dilekçeyle başvuracak vatandaşlar için iletişim ve adres bilgileri verilirken,  "https://ebulten.bddk.org.tr/esikayet/" adresinden de online şikayette bulunulabileceği aktarıldı.

Twitter üzerinden ise "HmbSosyalMedya" etiketiyle şikayette bulunulabilecek. Şikayet için kullanılabilecek çağrı merkezi numarası ise "0850 222 23 35" olarak duyuruldu. 

 

 

 

 

 

YORUMLAR 5
  • Ender er 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım şikayet sonucu degiştirecekmi şikakayette bululanım özellikle kamu bankaları şartlarını herzamankinden daha zor hale getiyorlar ben bu konuda çok mağdurum yıllardır müşterisi olduğum Vakıfbank ta teminatlarım olduğu halde kredi boşlugum olmasına rağmen kredi kullandırmıyor çözüm bulursanız iflas etmekten kurtulurum saygılar sunarım
    Cevapla
  • melut usta 4 yıl önce Şikayet Et
    calisamiyoruz is yok cukardilar zaten sigortasiz calistiriyolardi kredi karti borcum ne olacak bakan hep zengine holdinge kredi bizler ne yapacax
    Cevapla
  • Muşlu efe 4 yıl önce Şikayet Et
    Kredi kartı borçları ertelendi sigortasız çalışmana gelince sende suçlusun ve işverenini şikayet etme hakkına sahipsin
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Akbank 1.40 ile faiz erteleme istiyor faizsiz olması gerekmiyor mu ?
    Cevapla
  • Haydar 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım tahsilatlarin minimum 6 ay ortalama 1 yıl olduğu son yıllarda neden vergide yapılandırma imkanı sunulmuyor
    Cevapla