Uygun fiyatlı Samsung Galaxy M11 tanıtıldı

Samsung'un uygun fiyat etiketine sahip olması beklenen yeni akıllı telefonu Galaxy M11, Samsung BAE web sitesinden duyuruldu.

Uygun fiyatlı Samsung Galaxy M11 tanıtıldı
Uygun fiyatlı Samsung Galaxy M11 tanıtıldı
GİRİŞ 30.03.2020 12:12 GÜNCELLEME 30.03.2020 13:33
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bir süredir sızıntıların odağında olan Samsung Galaxy M11, Samsung'un Birleşik Arap Emirlikleri web sitesinden duyuruldu. Delikli ekranı, üçlü kamera kurulumu ve 5000 mAh kapasiteli bataryası ile dikkat çeken Galaxy M11'in düşük fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. 

 

 

Samsung Galaxy M11 özellikleri

Giriş ila orta segment arasına konumlanan Galaxy M11, 1560 x 720p HD+ çözünürlüğe sahip 6.4 inç büyüklüğündeki delikli LCD ekran üzerine kuruluyor. Samsung'un Infinity-O adını verdiği bu ekranın sol üst köşesinde yer alan delikte, f/2.0 diyafram değerine sahip 8 MP çözünürlüklü selfie kamerası bulunuyor. Bu kamera aynı zamanda yüz tanıma için de kullanılıyor. 

 

 

İlginizi Çekebilir [Avatar]  Galaxy S20 Ultra’nın neredeyse hiç bilinmeyen 5 özelliği

161.4 x 76.3 x 9.0 boyutlarında olan akıllı telefon; 197 gram ağırlığında ve siyah,mavi ve mor renk seçeneklerine sahip. Parmak izi tarayıcısı arka tarafına yerleştirilen Galaxy M11; bağlantı noktasında 802.11 b/g/n, 4G, Bluetooth 4.2 ve 3.5mm kulaklık girişine ev sahipliği yapıyor.

1.8 GHz frekans hızında çalışan 8 çekirdekli bir işlemciden beslenen Galaxy M11, 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama birimine ev sahipliği yapıyor. Telefonun hafızasını microSD kart takarak, 512 GB'a kadar artırabilmek mümkün. Cihazın 4 GB RAM ve 64 GB hafızalı bir sürümü de bulunuyor.

Galaxy M11 Kamera özellikleri

Telefonda üç adet arka kamera sensörü yer alıyor. Bu görüntüleme sensörlerinin teknik özellikleri ise şu şekilde:

f/2.4 diyafram değerine sahip 2 MP çözünürlüklü derinlik sensörü
f/1.8 diyafram değerine sahip 13 MP çözünürlüklü ana kamera sensörü
f/2.2 diyafram değerine sahip 5 MP çözünürlüklü ultra geniş açılı kamera sensörü

Ana kamera sensörü 77 derece açıda çekim imkanı sunarken, ultra geniş açılı kameraya geçiş yaparak bu açıyı 115 dereceye kadar çıkartabilmek mümkün. Ayrıca derinlik kamera sensörüyle de canlı odak modunda arka planı bulanıklaştırılmış fotoğraflar çekilebiliyor. 8 kata kadar dijital yakınlaştırma yapabilen Galaxy M11, video tarafındaysa 1080p @ 30 fps çekim kabiliyetine sahip.

USB-C üzerinden 15W'a kadar hızlı şarj olabilen 5000 mAh bataryadan güç alan Galaxy M11'in fiyatı şu an için belirsizliğini koruyor. Yakın zamanda fiyatı açıklanması beklenen telefonun, ülkemizde de satışa sunulması bekleniyor.

YORUMLAR 7
  • vatan rıza 4 yıl önce Şikayet Et
    hemen 2 adet sipariş verevem biri dedeme birini de nimeme alacam fiatıda çook uygunmuş
    Cevapla
  • tek parmak 4 yıl önce Şikayet Et
    iyi de bu devir de 32 gb cep mi kaldi olan var ise cøp demek hafiza karti ile destekleniyor iyi de zaten hafiza karti bozuluyor belli zaman sonra yada cep cok sicak oldugu icin yakiyor adam gibi yap 250 gb sanki zor satar sonra gunceleme vermez yada bozarlar kisaca hepsi ayni onun icin bu sefer cin mali aldim nerde ise beles idi bunlara baka sonuc da kalitesiz pil cam ve bozulmak icin ayarlanmis cep ustelik anladigim kadar kamara MP cok az yeni cikar her zaman eski den ustun olmasi gerek burda ise geri geri gitmis gibi geldi bana
    Cevapla
  • haa 4 yıl önce Şikayet Et
    fiyat bedeva galiba fiyat yazmıyor ?
    Cevapla
  • Bir Dost 4 yıl önce Şikayet Et
    Bundan sonra Çin malı almıyorum arkadaş. Çin malı değilse düşünürüz.
    Cevapla
  • Boşver 4 yıl önce Şikayet Et
    Kanka Güney Kore malı
    Cevapla
  • Hakikat 4 yıl önce Şikayet Et
    O büyüklükte bir cihaza telefon demeyin artık telefon özellikli televizyon diyin ne bu ya 6.4 inç telefon olur mu hiç 5.5 inç ten büyük telefona para vermek istemem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık