THY’de Yönetim Kurulu’na yeni üye

Türk Hava Yolları'nın bugün gerçekleştirilen Yıllık Olağan Genel Kurulu'nda yönetimde bir değişiklik yaşandı. THY yönetim kurulu üyesi olan Ogun Şanlıer’in yerine Melih Ecertaş getirildi

THY’de Yönetim Kurulu’na yeni üye
THY’de Yönetim Kurulu’na yeni üye
GİRİŞ 31.03.2020 17:40 GÜNCELLEME 31.03.2020 17:44
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türk Hava Yolları'nın bugün gerçekleştirilen Yıllık Olağan Genel Kurulu'nda yönetimde bir değişiklik yaşandı.

Türk Hava Yolları’nın Yıllık Olağan Genel Kurulu saat 14.00’te Genel Müdürlük Binası'nda bulunan VIP Salon'da yapıldı.


THY yönetimi dışındaki hissedarların elektronik ortamda katıldığı Yıllık Olağan Genel Kurul'da THY Yönetim Kurulu Üyesi Ogün Şanlıer istifa ederken yerine Melih Ecertaş getirildi.

 

 

Melih Ecertaş kimdir?

1987 yılında Bursa’nın İnegöl doğumlu olan Melih Ecertaş, Eurasia Yönetim Kurulu Üyes. AK Parti Gençlik Kolları eski Başkanı olan Ecertaş, 2004 yılında Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. 2009 yılında Beykent Üniversitesi İşletme ve Uluslararası Ticaret Bölümü’nden mezun oldu. 2008 yılında Fulbright bursunu kazanarak, Amerika Birleşik Devletleri’nde Yüksek Lisans yaptı.

 

 

2011-2019 yılları arasında Çilek Mobilya’da Kurumsal Gelişim Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini üstlendi. 2015-2017 yılları arasında insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren Mental HR’da Kurucu ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı.

2018 yılında Uluslararası Yatırım Danışmanlığı Şirketi Eurasia Invest’in kurucuları arasında yer aldı ve halen yönetim kurulu üyesi olarak görevini sürdürmekte.

İleri derecede İngilizce, orta düzeyde Almanca ve Arapça bilen Melih Ecertaş, evli ve iki çocuk babasıdır.

YORUMLAR 3
  • Ankara 3 yıl önce Şikayet Et
    Kartal Anadolu İmam Hatip atamalarına devam....
    Cevapla
  • imam hatipli 3 yıl önce Şikayet Et
    niye rahatsız oldun imam hatiplinin atamasından
    Cevapla
  • Yakub 3 yıl önce Şikayet Et
    Türk hava yolları derhal içki alkol sigara satışını yasaklamalı. Müslüman ülkeyiz. Allah'tan cc korkmak gerek. Biz zalimleri değil Allah'ı cc memnun etmek için uğraşı vermek zorundayız. Şimdi Koranavirüsüde tövbe fırsatı var. Helak olunursak bu fırsat kalmaz Allah cc korusun. Bir yerden başlamak lazım.
    Cevapla