Vakıf Katılım'dan 5 milyon TL destek!

Vakıf Katılım, Milli Dayanışma Kampanyası'na her çalışanı adına net bir asgari ücret tutarında olmak üzere toplam 5 milyon TL bağışta bulundu.

Vakıf Katılım'dan 5 milyon TL destek!
Vakıf Katılım'dan 5 milyon TL destek!
GİRİŞ 31.03.2020 19:26 GÜNCELLEME 31.03.2020 20:29
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Vakıf Katılım, Milli Dayanışma Kampanyası'na her çalışanı adına net bir asgari ücret tutarında olmak üzere toplam 5 milyon TL bağışta bulundu.

Vakıf Katılım’dan yapılan açıklamada, Türk insanının en büyük özelliğinin zor günlerde sergilediği “dayanışma ruhu” olduğu belirtilerek, el birliği ve aynı ruhla bu sürecin de atlatılacağı vurgulandı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

 "Sadece ülke olarak değil global anlamda zor günler yaşıyoruz. Geçmişte benzer olaylar yaşanmasına rağmen çağdaş dünyanın ilk kez karşı karşıya olduğu bir tabloya şahit oluyoruz. Bütün olumsuzluklara rağmen bu günleri de hızla atlatacağımıza inanıyoruz. Bu konudaki en büyük güvencemiz ise toplum olarak zor günlerde "aynı duyguları kuşanarak bir ve beraber olma" alışkanlığımızın olması. Vakıf kültürünün temelinde dayanışma, adalet ve paylaşım bulunmakta; biz de Vakıf Katılım ailesi olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısını gönülden destekleyerek Milli Dayanışma Kampanyası’nın bir parçası olmak istedik. Bu kapsamda her bir çalışanımız adına net bir asgari ücret tutarında olmak üzere toplam 5 milyon TL’lik bağışta bulunuyoruz. Bu vesileyle koronavirüs salgını yüzünden hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, tedavi altındaki vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • VATANDAŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    YapıKredi, AkBank, Garanti Bankalarından 100'er milyon bekliyoruz
    Cevapla
  • Ali Er 3 yıl önce Şikayet Et
    Vakıf Katılım'ın EMSALLERİNE göre eti ne ? Budu ne ? Üstelik VAKIFLARIN PARASI kendilerine emanet. Kazandıkları ne ki ? Acıklasınlar, Yağcılık yapılsa da, biraz vicdanen düşünmeli
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu yardımların pek işe yarayacağını sanmıyorum
    Cevapla
  • ZENGİNLERİMİZE 3 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizin serveti sıkıntılı günleri çok rahat aşacak seviyededir. Ülkedeki servetin yarısına sahip olan zengin vatandaşlarımız servetinin onda birini ŞİMDİ paylaşmalı. Zaten o paralar en kısa sürede yine kendilerine dönecektir. Büyük bir sınavdan geçiyoruz, hem dünyamızı hem ahiretimizi kurtarabiliriz ya da mahvedebiliriz. Siyonistler ülkemize diz çöktürürlerse hep birlikte kaybederiz. Ülkeleri ellerinden alınan Suriyeliler ve otele kapatılıp soyulan Arap prensler servetlerini sakladılar da ne oldu! Siz Mehmetçiğin nöbet tuttuğu bu ülkede zenginsiniz, bu ülkede saygınsınız, bu ülkede güvendesiniz, bu ülkede mutlusunuz. Bu yüzden hepimizden çok zenginlerimizin bu ülkeye sahip çıkması lazım.
    Cevapla
  • ALİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun.Rabbim kabul etsin. Her şey Vatan VATAN Vatan için
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle