Dolar haftaya yükselişle başladı!

Geçtiğimiz haftayı 6.73'ten kapayan dolar/TL yeni haftaya 5.75'in hemen altında başladı. Yeni haftada hem yurtiçi hem de yurtdışında koronavirüsle ilgili gelişmeler kurun seyrinde belirli oluyor.

Dolar haftaya yükselişle başladı!
Dolar haftaya yükselişle başladı!
GİRİŞ 06.04.2020 08:23 GÜNCELLEME 06.04.2020 08:23
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Dolar koronavirüs salgınının etkisini tüm dünyada hissetirmeye başlamasından bu tüm dünyada istikrarlı bir şekilde güçlenmeye devam ediyor. Geçen hafta perşembe günü 6.70'in üzerini gören dolar ABD'de işsizlik maaşı başvurularının rekor kırmasıyla 6.63'e düşmüş ancak cuma günü yeniden 6.70'in üzerine çıktı.

 

 

Dolar/TL yeni haftaya da 6.7495'ten başladı. Yeni haftada koronavirüs salgını ve ülkelerin bu salgınla mücadele etmek için açıkladıkları ekonomik destek hamleleri takip edilmeye devam edecek. Salgın konusunda İtalya hep bugüne kadar kötü örnek olarak verilirken İspanya ve İngiltere de salgının yaygınlığı bakımından bu ülkeyi yakalamaya başladı. 

KORONAVİRÜSÜN ÇIKTIĞI ÇİN MESAİYE BAŞLADI

 

 

Bunun yanında dünyanın en büyük ekonomisi ABD'de ise vaka sayısı 330 bini aşmış durumda. Avrupa ve Amerika koronavirüsün etkilerini giderek daha şiddetli hissederken, salgının başladığı Çin'de ise bazı fabrikalar mesaiye başladı. 

YORUMLAR 5
  • Ali Erdemsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    DOLAR, ALTIN, GIDA haberleri ve reklamları yasaklanmalı. Ekonomiyi ve fakir yurttaşları ve çocuklarını düşünmeli. Çoğu kimse ekmek bulamıyor, hanım efendi, nasıl besleniriz, obez oluruz, derdinde. Hoppalaaa, al sana demokrasi, özgürlük, altta kalanın canı çıksın. lanet olsun böyle düzene.
    Cevapla
  • Aynen 4 yıl önce Şikayet Et
    Abd vurstem Cokuyor saglik sistemi yerle bir yinede dolar yukseliyor bu nasil oluyor turkiyede yolunda giden sistem bu kadar lirada deyer kazandirmiyor celiski
    Cevapla
  • zeki Alperen 4 yıl önce Şikayet Et
    İnanmayın VALLAHİ inanmayın! Ne dolara ne de Avroya inanmayın. Söylediklerinin yarı kadar ancak değeri kaldı. Petrol ellerinde kalırken ve ticaretlerini dahi yapamaz iken, hele hele bir de BİRBİRLERİNİN MASKELERİNİ ÇALARKEN ŞİMDİ SORARIM YAŞAM KALİTELERİ DİP YAPMIŞ DA PARALARI MI DİP YAPMAYACAK? Külliyen yalan. Havadan (!) gelen virüs onların gerçek yüzünü çıkarınca bu seferde MASKE ÇALMAYA BAŞLADILAR. Size bir şey diyeyim mi? Doğrusunu Yüce RABBİM bilir ki, BÖYLE GİDERSE TARİH ÖNCESİNE GİDİLMEKTEDİR. Sonra da birileri ...!
    Cevapla
  • dinçer 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah akıl fikir versin Abd çöküyor ülkede üçbeş hainin ýüžünden dolar prim yapıyor
    Cevapla
  • türkiye 4 yıl önce Şikayet Et
    bizbizeyeteriz. milli dayanışma herkese nasip olmaz. hainler alçakar dolar alın.
    Cevapla