Bakan duyurdu: Nisan ayı burs ve kredi ödemeleri başladı

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, üniversite öğrencilerinin nisan ayı burs ve kredilerinin hesaplarına yatırılmaya başlandığını duyurdu.

Bakan duyurdu: Nisan ayı burs ve kredi ödemeleri başladı
Bakan duyurdu: Nisan ayı burs ve kredi ödemeleri başladı
GİRİŞ 06.04.2020 11:09 GÜNCELLEME 06.04.2020 12:34
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı alınan tedbirler kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı kredi ve bursların öğrencilere kesintisiz olarak ödenmeye devam edeceğini açıklamasının ardından Bakan Kasapoğlu, burs ve kredi ödemelerinin tarihlerini duyurdu.

 

 

Bakan Kasapoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Sayın Cumhurbaşkanımızın daha önce ifade ettikleri gibi, kredi/burs ödemeleri bu süreçte de devam edecek. An itibarıyla öğrenci arkadaşlarımızın Nisan ayı burs ve kredileri hesaplarına yatırılmaya başlanmıştır. Bütün imkânlarımızla her durumda gençlerimizin yanındayız." dedi.

Bugün itibarıyla burs ve kredi ödemeleri öğrencilerin hesaplarına yatırılmaya başlandı.

 

 

Öğrencilere ödemeler TC kimlik numaralarının son rakamına göre yapılacak. TC kimlik numarasının sonu '"0" olanlar bugün, "2" olanlar yarın, "4" olanlar 8 Nisan Çarşamba, "6" olanlar 9 Nisan Perşembe, "8" olanlar ise 10 Nisan Cuma günü ödemelerini alabilecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    esnaf ülkenin ana damarıdır. lütfen esnafa bir şeyler yapın bankalar sicili bozulan esnafa birşey yapmıyor. sicil için acil önlem alın esnaf sicil affı bekliyor
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakanım kredi geri ödemesi devam edenler 3 aylığına herhangi bir üzerine ücret yüklenmeden ertelenecekti bir açıklama bekliyoruz
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Özel sektör dışında herkese devletin bir faydası var. Ögrenci evinde yatıyor ama bursu yatacak ne güzel memleket
    Cevapla
  • jgjhgk 3 yıl önce Şikayet Et
    müjdeler olsun...
    Cevapla
  • Orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Okullar bitti yatırmaya gerek yok herkes ailesinin yanında nasıl olsa
    Cevapla