Dolar 6,80 seviyesinden döndü

Koronavirüs vakalarının sayısında artış hızının yavaşlaması piyasalardaki iyimser havayı desteklemeye devam ediyor. Dün gece 6,80'in kıyısından dönene dolar güne 6,76 seviyesinin altında başladı.

Dolar 6,80 seviyesinden döndü
Dolar 6,80 seviyesinden döndü
GİRİŞ 08.04.2020 08:28 GÜNCELLEME 08.04.2020 08:29
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Analistler, yeni tip corona virüs (Covid-19) salgınının ekonomik etkilerini azaltmak için dünya genelinde atılan adımlarla birlikte, belirsizliğin varlık fiyatları üzerinde etkili olmaya devam ettiğini kaydetti.

 

 

Küresel piyasalar merkez bankalarının ve ekonomi yönetimlerinin aldığı önlemlere rağmen virüs salgınına ilişkin endişelerle düşmeye devam ediyor.

Uzmanlar, bugün yurt içinde ve yurt dışında veri gündeminin sakin olduğunu, Covid-19 salgınına ilişkin haber akışının piyasaların yönü üzerindeki etkisinin sürdürdüğünü, dolar/TL'de 6,68-6,75 aralığının izleneceğini kaydetti.

 

 

YORUMLAR 3
  • memur 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünya batıyor dolar çıkıyor. Nasıl iştir bu? Allah c.c. aşkına biri durdursun bu doları. olan garibana oluyor.
    Cevapla
  • ters girdap 3 yıl önce Şikayet Et
    6.80 seviyesine çıkacağını ABD iti economistler 40 gün önce dile getirmişti. merkez bankası da bunlara cevaben kredi kartkarı faizini 1.25 çektirtti. yetmedi 10000 TL 0.75 te kredi için devlet bankalarından istekleri değerlendimeye aldı bile. Milli dayanışma ile dolar ı ellerinde patlatacağız. bu demek değildirki biz de zararsız kapatacağız. az hasarla ama hainleri ise daha evvel olduğu gibi ters köşe edererk yıkarak.. FED onlara tirlyon dolar bassa boşşş. biizm bir sms binlerece dolara bedel. arası ayrı mevzu. merak etmeyin.
    Cevapla
  • hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    bu dolar 2.5 TL'ye kadar düşmeyecekmiydi?
    Cevapla