Emlak Konut'tan 5 ihale

Emlak Konut GYO aralarında Galatasaray’ın Riva’daki arazisi ile Tariş Kooperatifler Birliği’nin İzmir Alsancak’taki arazisinin de olduğu 5 dev proje için düğmeye bastı.

Emlak Konut'tan 5 ihale
Emlak Konut'tan 5 ihale
GİRİŞ 10.05.2017 12:17 GÜNCELLEME 10.05.2017 17:07

Yılın ilk çeyreğinde satış rekorları kırarak sektöre yön veren Emlak Konut GYO 5 dev proje için ihaleye çıkıyor. Haziran ve Temmuz aylarında ihalesi yapılması planlanan; İstanbul Riva, Zeytinburnu, Tuzla ve 2 Etap şeklinde ihale edilecek olan İzmir Alsancak’taki projeler toplamda 1 milyon 327 bin m2’lik araziyi kapsıyor.

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum: 

“Ülkemizin geleceğine ve ekonomisine olan güvenin göstergesi olarak hayata geçirdiğimiz “Güçlü Türkiye için Birlik Vakti” kampanyasının da katkısıyla yılın ilk çeyreğinde 2 milyar 878 milyon TL değerinde rekor satışa imza atmıştık. Bu başarı hem sektörümüz hem de ülke ekonomimiz adına moral oldu. Türkiye’nin en büyük ve en yenilikçi gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi olarak gelişen vizyonumuzla beraber daha güçlü Türkiye için çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz. 2017 planlarımızı açıklarken bu yıl için 1.5 milyar TL’lik arsayı ihale edeceğimizi ve bu ihaleler neticesinde 10 milyar TL’lik iş yapacağımızı söylemiştik. Bu kapsamda önümüzdeki günlerde toplam büyüklüğü 1.3 milyon metrekareyi bulan çok değerli 5 projenin ihalesi ile bu hedefimizin önemli bir bölümünü yapmış olacağız. Ayrıca yine yaz döneminde bu projelere ek olarak Şişli Teşvikiye ve Küçükçekmece Halkalı da bulunan 2 proje için de ihaleye çıkmayı planlıyoruz.” dedi.