Ankaralılara müjde: 3 Temmuz'da tarih oluyor

Başkentlilerin 4,5 yıldır beklediği Sincan-Batıkent-Kızılay Metro Hattı için aktarmasız ulaşım müjdesi geldi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “3 Temmuz Salı gününden itibaren Sincan ve Etimesgut’tan Kızılay’a aktarmasız metro seferimiz başlıyor” dedi.

Ankaralılara müjde: 3 Temmuz'da tarih oluyor
Ankaralılara müjde: 3 Temmuz'da tarih oluyor
GİRİŞ 02.07.2018 14:51 GÜNCELLEME 02.07.2018 16:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

2014 yılı Şubat ayında açılan Sincan-Batıkent Metro Hattı, artık aktarmasız şekilde Kızılay’a kadar devam edecek.

Başkent’te, “ortak akıl” ilkesi çerçevesinde vatandaş odaklı çalışmalara imza atan ve devrim niteliğindeki kararlarla Başkentlileri sevindiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, ulaşım ve alt yapıda yeni müjdelerin olacağını da söyledi.

 

AKTARMASIZ ULAŞIM

Sincan’dan Kızılay’a, Kızılay’dan da Sincan’a olan metro güzergahında Batıkent’teki aktarmanın sona erdiğini ve 6’lı setlerle seferlerin devam edeceğini açıklayan Başkan Tuna, ulaşımda vatandaşların taleplerini dikkate aldıklarını ve hayata geçirdiklerini ifade etti. Başkentlilerin daha rahat ve konforlu yolculuk yapabilmeleri amacıyla bu kararı aldıklarını vurgulayan Başkan Tuna, “Yeni vagonlar alıyoruz, bunlar da parti parti geliyor. Bazılarının imalatları devam ediyor. Vagon sayıları artıkça özellikle pik saatlerde, trenlerin sefer periyotlarındaki zaman aralığı da kısalmış olacak” açıklamasını yaptı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • Semiha 5 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa başkan senden bin kere ALLAH razı olsun otoparklarida 1 tl yaptın şimdide bu keşke her lider senin gibi olsa ..
    Cevapla
  • recep k. 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Mustafa BAşkan...
    Cevapla