Çin'den Türkiye'ye destek açıklaması

Çin Dışişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada, "Çin Türkiye'nin geçici ekonomik zorlukların üstesinden gelebileceğine inanıyor" ifadelerini kullandı.

Çin'den Türkiye'ye destek açıklaması
Çin'den Türkiye'ye destek açıklaması
GİRİŞ 17.08.2018 12:56 GÜNCELLEME 17.08.2018 15:44
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Çin Dışişleri Bakanlığı'ndan Türkiye'ye destek açıklaması geldi. Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Türkiye geçici ekonomik zorlukların üstesinden gelecektir" denildi. 

Geçtiğimiz gün, Çin hükümetince yayımlanan "Çin ve Dünya Ticaret Örgütü" başlıklı kitapta, ABD'nin tek taraflı başlattığı ticari ihtilaf ve savaşların galibinin olmayacağı vurgulanmış, Çin'in, Türkiye ile el ele vererek güçlerini birleştirip çok taraflı ticaret sisteminin daha açık, kapsayıcı, paylaşımcı, dengeli ve ortak kazanca dayalı bir doğrultuda gelişmesini sağlamayı hedeflediği yer almıştı.

 

 

YORUMLAR 21
  • Gerçekler 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu işin tek kalıcı çözümü üretim üretim üretim. En başta millet olarak kendimiz elimizi taşın atına koyacağız, oda mümkün olan her alış verişimizde YERLİ ürünleri kullanmak olmalıdır. Yerli malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı.
    Cevapla
  • Kürsat 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben cinlere hic ama hic güvenmiyorum. Tarih boyunca Türke düsman olmus. Hala Türkistanli Türkler, cinin elinden neler cekiyor, tabiki suan Devletimizin imkanlari sinirli oldugu bilicindeyim, yinede dikkatli olmali. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun.
    Cevapla
  • Gulsen 5 yıl önce Şikayet Et
    Yerel para birimleri uzerinden ticaret yapilsin rusya iran ve cin ile.
    Cevapla
  • A A TR 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne yazık ki En kısa yol nükleer güç sahibi olmak galiba
    Cevapla
  • Man 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamlara helal olsun,dileniyorlar ama caldiklari 300
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle