Her şey tamam! 14:00 bekleniyor

Taşınma işlemlerinin büyük kısmının tamamlandığı İstanbul Havalimanı'nda, yurt dışı uçuş işlemleri devam ederken, yurt içi check-in işlemlere de başlandı.

Her şey tamam! 14:00 bekleniyor
Her şey tamam! 14:00 bekleniyor
GİRİŞ 06.04.2019 13:06 GÜNCELLEME 06.04.2019 13:06

Alınan bilgiye göre, Atatürk Havalimanı'ndan, İstanbul Havalimanı'na taşınma işlemlerinin yüzde 96'sı tamamlandı.Yurt dışı uçuş işlemlerinin devam ettiği havalimanında, dış Hatlara gelen yolcular, İGA çalışanları, Türk Hava Yolları yetkilileri tarafından karşılandı.

 

 

Bazı yabancı yolcular, İstanbul Havalimanını çok beğendiklerini ifade etti. Yolcuların bir kısmı da havalimanında fotoğraf çektirdi.

Yurt içi ilk uçuş saat 14.00'de

 

 

İstanbul Havalimanı'nda yurt içi check-in işlemlerine başlanırken, yurt içi ilk uçuşun ise saat 14.00'de yapılacağı bildirildi. Öte yandan, HAVAİST otobüsleri de gelen ve giden yolcular için sefer sayılarını yoğunlaştırdı.

THY filosunda bulunan uçakların, yolcusuz şekilde İstanbul Havalimanı'na gelişi ise sürüyor.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'den teşekkür

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada THY'nin İstanbul Havalimanı'na taşınma sürecinin büyük bir oranda tamamlandığını ve tüm yolların trafiğe açıldığını duyurdu. Ekşi, taşınma sürecinde desteği olan başta Ulaştırma Bakanı ve Bakanlık yetkilileri, İstanbul Valisi ile tüm kamu kurum ve çalışanlarına teşekkür etti. 

İşte Ekşi'nin o duyurusu:

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün: Yeni evimize çok güzel anılar sığdıracağız

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, bugün çok büyük bir bölümü tamamlanan taşınma süreci sonrasında sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL