Emlak vergisi için son gün 30 Kasım

2019 yılı emlak vergisi 2. taksit ödemeleri Şehzadeler Belediyesi veznelerinden alınmaya başlandı. İsteyen vatandaşlar ödemelerini internet üzerinden online olarak yapabileceği gibi kredi kartı ya da nakit olarak 1 Kasım-30 Kasım 2018 tarihleri arasında belediye veznelerinden yapabilecek.

Emlak vergisi için son gün 30 Kasım
Emlak vergisi için son gün 30 Kasım
GİRİŞ 04.11.2019 11:52 GÜNCELLEME 04.11.2019 11:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Şehzadeler Belediyesi 2019 yılı emlak vergisi 2. taksit tahsilatlarını almaya başladı.

 

Emlak vergisi tahsilatlarının www.sehzadeler.bel.tr sitesi üzerinden online olarak da yapılabileceğini belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak 1 Kasım itibarı ile 2019 yılı emlak vergilerinin 2. taksitlerinin tahsilatlarına başladık. 30 Kasım’a kadar tahsilat işlemlerimiz devam edecektir. Bu noktada ödeme yapmak isteyen vatandaşlarımız belediyemizin internet sitesi üzerinden online işlemlere girerek ödemelerini yapabilecekler.

Bunun yanı sıra belediyemizin veznelerinden nakit ya da kredi kartı ile taksit ödemelerini yapabilecekler.

Ayrıca belediyemizin 12505915 numaralı posta çeki hesabına da ödemeler yapılabilecektir. Ayrıca dileyen vatandaşlarımız istediği şehirden herhangi bir anlaşmalı bankalardan online veya banka veznelerinden yatırabilir.” dedi.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Çelebi 4 yıl önce Şikayet Et
    Emlak servisine ilk taksidi yatırmak için gidiyorsun memur borcunu söylüyor sende banka kartını uzatıyorsun fakat oda ne iki taksidini de ödemiş oluyorsun. .Güya memur arkadaş seni düşünmüş birdaha gelme diye hazır kartta limitte varken iki takside çekmiş. ..Konya Karatayda böyle yapıyorlar
    Cevapla