Bir banka daha faizi indirdi!

ING Türkiye, konut kredisi faizini 120 aya kadar olan tüm vadelerde yüzde 0.94’e indirdi.

Bir banka daha faizi indirdi!
Bir banka daha faizi indirdi!
GİRİŞ 17.01.2020 14:39 GÜNCELLEME 21.01.2020 14:55
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Eski yeni ayrımı olmaksızın tüm konutlar için geçerli olacak yeni faiz oranı ile ING Türkiye konut piyasasında yaşanan hareketliliğe paralel olarak faiz oranını 0,94'e indirdi.

 

ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Alper Gökgöz, avantajlı faiz oranları ile müşterilerinin konut alımlarında yanlarında olabilmekten ve böylece ekonomiye katkı veriyor olmaktan mutlu olduklarını belirtti.

Müşterilerine her zaman, her yerden, kolay ve zahmetsiz hizmet sunabilmek hedefiyle faaliyet gösteren ING Türkiye, konut kredisi faizlerini 120 aya kadar olan tüm vadelerde yüzde 0.94’e indirdi. Faiz indirimi sayesinde ING Türkiye müşterileri çok avantajlı koşullarla konut sahibi olma fırsatına sahip olacak. ING Türkiye’nin kampanya kapsamında sunduğu yüzde 0.94 faiz oranı eski yeni ayrımı olmaksızın tüm konutlar için geçerli olacak.

 

 

YORUMLAR 10
  • Abdurrahman 4 yıl önce Şikayet Et
    Al benden de okadar Allah düşürmeye.
    Cevapla
  • zafer gülten 4 yıl önce Şikayet Et
    hep konut kredileri düşüyor,tüketici kredileride düşse ya....adam çocuğuna düğün yapıyor,evini onarıyor,zorunlu seyahate çıkıyor,hastalık tedavisi neyin oluyor,tüketici kredisi çekmek zorunda kalıyor. keyip için çeken yok yani.
    Cevapla
  • Angaralı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bankalar ev sahiplerinden daha insaflı kredi 10 düşerse ev fiyatları 30 bin ve üzeri artar
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Daha düşük Aylarda Konutlar için Kredi Faizi yüksek?.... 120 Ay,ı baz alıyorlar???.
    Cevapla
  • Türker akbulut 4 yıl önce Şikayet Et
    Bankalar millete borcludur faizler yanlış hesaplanmıştır son 15 yıla yönelik faizler incelenip tüketiciden haksız alınan paralar iade edilmeli koperatif sistemi yeniden gelmeli bankalara veda edilmeli oy bankalar bankalar kan emici bankalar sizde hiç merhamet yok can emici bankalar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle