Ali Koç adaylığını resmen açıkladı

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın geleceği ile ilgili belirsizlik sürerken, Ali Koç başkanlığa aday olduğunu resmen açıkladı.

GİRİŞ 24.10.2016 20:05 GÜNCELLEME 25.10.2016 09:41
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe eski yöneticisi Ali Koç'un yapılacak ilk kongrede başkanlığa aday olacağını açıkladı.

Ali Koç, 1907 derneğinde yaptığı k onuşmada gerçekleşecek ilk kongrede aday olacağını açıklarken, "Kongre çığırtkanlığı yapmıyoruz. Yönetimin belirleyeceği ilk kongrede adayım. En geç 2018 Mayıs'ta şartlar ne olursa olsun adayım" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 37
  • ramazan 7 yıl önce Şikayet Et
    ben şahsen ali koça da karşıyım.milletvekilliği,belediye başkanlığı,bakanlık,kulüp başkanlığı gibi yerler iş adamlarından arındırılmalı.iş adamı görüşü kazan kazan dır.kazanmak için her haltı yer
    Cevapla
  • Realist 7 yıl önce Şikayet Et
    Taraftar isterse her şey olur.
    Cevapla
  • toranaga 7 yıl önce Şikayet Et
    seçime 15 gün kala ailem razı olmuyor deyip meydanı terk eder Azize de gün doğar
    Cevapla
  • eko 7 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe başkanının bozulan imajını düzeltir en azından. Türkiyenin en büyük camiası Ali Koç gelirse siyasetten uzak sadece spor odaklı bir yönetim olur zaten e-spora giriş yapmalarından belli geleceği düşündükleri. Ali Koç eğer yanına güvenilir ve akıllı adamlar alırsa uzun yıllar başarılı olur ama Ali Koç tek başına kalırsa başarısız olma ihtimali yüzde yüz
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Seçimler 2018 Mayısında..Aziz Yıldırım istemeden hiç kimse seçim yaptıramaz ki..Maalesef gerçekler böyle..Kim aday olursa olsun. Aday olmak isteyen kendini kulübün kapısının önünde bulur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle