Emenike fotoğrafları neden sildiğini açıkladı

Atiker Konyaspor karşısında takımının galibiyet golünü kaydeden Fenerbahçeli Emmanuel Emenike, kazanmayı hak ettiklerini söyledi.

Emenike fotoğrafları neden sildiğini açıkladı
Emenike fotoğrafları neden sildiğini açıkladı
GİRİŞ 24.10.2016 23:02 GÜNCELLEME 24.10.2016 23:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Emmanuel Emenike, "Harika hissediyorum. İyi bir takımla karşılaştık. Galibiyeti hak ettik. Maça iyi başlamıştık. Çok şükür olsun ki kazandık" dedi.

Atiker Konyaspor'un uzun zamandır sahasında maç kaybetmediğini ve seriyi kırdıklarını belirten Emenike, "Bunu takım halinde yaptık. Bu akşam sahada olan her şey takımla ilgiliydi" diye konuştu.

Instagram'da sildiği fotoğraflarla ilgiliyse Emenike, "O fotoğrafları silmiş olmamın Fenerbahçe'yle alakası yok. Bu yüzden tepkilere cevap vermedim. Twitter'da, daha fazla takipçim var. Orada çok sayıda Fenerbahçe'yle ilgili fotoğraflarım var. Tekrar söylemek istiyorum, O fotoğrafları silmiş olmamın Fenerbahçe'yle alakası yok" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 1
  • ali gogebakan 7 yıl önce Şikayet Et
    bu nasil mac ya bir fenerbahceli olark utaniyorum 4 buyuk takimi arasinda olan tkim tek kalle oyntcagina rakip tek kalle oynuyor fenerin ta takimda yada yoneticilere el atsin
    Cevapla