Aziz Yıldırım'a bir kötü haber daha!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 'sportmenliğe aykırı açıklamaları' açıklamaları nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

Aziz Yıldırım'a bir kötü haber daha!
Aziz Yıldırım'a bir kötü haber daha!
GİRİŞ 31.01.2017 18:35 GÜNCELLEME 31.01.2017 19:45
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 29 Ocak Cumartesi günü yapılan Divan Kurulu'nda sportmenliğe aykırı açıklamalar yaptığı gerekçesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

AZİZ YILDIRIM NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu'nda Spor Toto Süper Lig yayın ihalesiyle ilgili flaş açıklamalar yaptı.

İşte Aziz Yıldırım'ın sözleri:

"TFF'Yİ SAVCILIĞA VERİYORUM! TERÖR ÖRGÜTÜ BARINDIRMA"
 

"Federasyon başkanı diyor ki biz hepimiz kimliklerimizi MİT'e gönderdik. FETÖ'cü olmayanları seçtik diyor. Yalan söylüyor. TFF Başkanı FETÖ operasyonu konusunda yalan söylüyor. Çaycıyı yolladılar sadece. FETÖ'cü olmayanı seçtik diyorlar, yalan.

Biz, PFDK ve Tahkim Kurulu'nu tanımıyoruz. Biz, TFF içerisinde kurulların her yerinde FETÖ'cülerin olduğunu söylüyorum. Bunu kafamdan atmıyorum, eliminde bilgi ve belgeler var. TFF için savcılığa suç duyurusunda bulunuyorum. Suç örgütü kurma ve barındırma! TFF Başkanı, biz FETÖ'cüler ile savaş yaparken; FETÖ'cü avukat ile geldi ve elini kolunu sallayarak gittik, başka bir şey söylememe gerek var mı?

Kararları hukuk ve adalet yönünden versinler. Galatasaray yöneticisi canı yandı konuştu, PFDK'ya verdiler mi? Hayır. Bana ve Fenerbahçe'ye olduğu zaman ceza veriyorlar. Mahkemede hepsiyle hesaplaşacağız. Cavcav vefat etti, heralde benim ölmemi bekliyorlar ama ben daha ölmem."

"500 milyon dolara ihale yaptılar. Bu ihalenin 250 milyon doları, dolar kalacak. Geri kalan 250 milyon doları, Türk lirasına çevrilecek ve ona göre ayarlanacak.

Anlaşmaya göre ihale günü kur 3.26. Pazartesi günü kur 3.36 olmuş. Daha imzalamadıkları için kur devamlı yükseliyor. 1 Haziran'da ödenecek yayın ihalesi ödemesi. Kuru 3.26'dan sabitlediler. Haziran'da kur 4.00 bile olsa 3.26'dan para alacağız. 'Ben bu anlaşmayı imzalamam' dedim. İmzalamadım. 'İhale iptal olur' dediler, 'olsun' dedim. 16 kulüp imzalamış. İmzalamam. Buradan tavsiyem, ihaleyi iptal etsinler. Diğer kulüpler kabul ediyorsa imzalasınlar. Ama Fenerbahçe'nin hakkını versinler."

"LİG TV O ŞAHSI ALIRSA DEKODERİMİ İPTAL EDİYORUM"

"Lig TV bir şahsı alıyor, haber müdürü yapmak istiyorlar! 3 Temmuz'da Trabzon ile aramızdaki kavganın sebebi bu şahıstır. Eğer Pazartesi günü saat 17:00'ye kadar Lig TV 'biz bu adamı almıyoruz' demezse Lig TV dekoderimi iptal ediyorum. Pazartesi de gerekli açıklamayı yapacağım."

YORUMLAR 12
  • isimsiz 7 yıl önce Şikayet Et
    azız yıldırımı istifa edin yoksa şampiyon olamazsınız.
    Cevapla
  • Murat 7 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyede sporda rakip takim taraftarlari arasinda kavga varsa ki var,sahalarda rakip sporcular eger birbirleriyle kavga ediyorsa ki ediyor, bunun en buyuk sebebi soylemleriyle ortami geren Aziz yildirim ve onun gibi yoneticilerdir.
    Cevapla
  • Erdal 7 yıl önce Şikayet Et
    Fenerde ve azizde para bitmez..federasyon tüm masrafları Fenerbahçeden alsın. Ne de olsa para gani gani..
    Cevapla
  • bahadir 7 yıl önce Şikayet Et
    ben galatasaraylıyım ve azız baskanın dedıklerıne ınanıyorum.
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Aziz yildirim bu konularda haklidir Adam gibi cikip soyluyor her seyi degerleri gibi korkak degil bir bjk li olarak yildirim dediklerine katiliyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle